Új tehergépkocsi vásárlása

Egy tehergépkocsi nem csupán egy közlekedési eszköz: ez jelenti Önnek a megélhetést. Ebben a cikkben arról olvashat, milyen tényezőket kell figyelembe venni tehergépkocsi vásárláskor.


 

Mennyibe kerül egy tehergépkocsi?

Erre a kérdésre nincs egyértelmű válasz. A különböző típusú tehergépkocsik száma és a választható számtalan opció miatt a tehergépkocsik áraiban nagy mértékű variáció tapasztalható. Az a legfontosabb, hogy az Önnek fontos és értékes szempontok alapján válasszon tehergépkocsit. 

Új tehergépkocsi vásárlása

Csak Öntől függ: ha új DAF tehergépkocsi vásárlása mellett dönt, teljes egészében a saját ízlésére szabhatja a járművet. Bizonyos tényezők azonban állandók: ilyen a DAF megbízhatósága, tartóssága és különleges járművezetői kényelme. Ezen alaptulajdonságok köré építve szinte bármi lehetséges.

 

 
DAF Euro 6 model range
 
 


Hogyan lehet megoldani a finanszírozást?

Miután megtalálta a minden igényének megfelelő tehergépkocsit, a DAF a finanszírozásban is megbízható partner. A PACCAR Financialegyedi finanszírozási lehetőségeivel már hosszú évek óta támogatja a tehergépkocsi-tulajdonosokat egyéni igényekre szabott, innovatív vásárlási és lízingtervezeteivel. 

Finanszírozással kapcsolatos további tudnivalók
 

 

Egyéb lehetőségek: használt DAF-tehergépkocsi

Nem biztos benne, hogy új tehergépkocsit vásárolna? Talán egy másik lehetőség jobban megfelelne aktuális körülményeinek. A DAF használt tehergépkocsik segítségével több ezer újszerű tehergépkocsi közül válogathat, amelyek ugyanolyan magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak. Esetleg a tehergépkocsi-lízing is számításba jöhet? 

 

Tovább a használt DAF-tehergépkocsik weboldalára
 
 
DAF-Used-Trucks-First-Choice

dealer_locator_sales_advice Kérdése van?

A tehergépkocsi-vásárlást nem szabad félvállról venni, ezért kérjen szaktanácsot DAF-márkakereskedőjétől.
Másik lehetőségként tekintse meg ezt a webhelyet a további tudnivalókhoz.