DAF XF

Kimagasló vezetési kényelem

Az új DAF XF a magas színvonalú, kiváló vezetési kényelemre épít, amely a DAF csúcskategóriás tehergépkocsiját világszerte ismertté tette. A piacon elérhető legnagyobb belső teret, a legjobb és legnagyobb alvóhelyeket kínálja, emellett teljesen új vonzó megjelenést és érzetet nyújt. Az új XF: a legjobb, amit a járművezető kaphat!

 
DAF XF

Kategóriaelső beltér

Az új ízléses és meleg hatást kölcsönző homokszínű műszerfal, az ülések, a függönyök, a matracok, az oldalfalak és a hátfal nagyszerű megjelenést biztosítanak, ahol a járművezető kényelemben és otthon érezheti magát. A luxus és a kényelem csúcstalálkozója az új Exclusive termékcsalád. Egyedi jellemzői a konyak színű műszerfal és ajtópanelek, valamint a stílusos, alumínium szellőzőnyílások. Ötcsillagos munka- és lakókörnyezet.

 

Rendkívül kényelmes légkondicionáló

A teljesen új klímavezérlő egység kiemelkedően kényelmes és felhasználóbarát. Van egy érintéssel bekapcsolható jégmentesítés, állóhelyzeti szellőztetés, állófűtés időzítővel, maradékhő és automatikus levegő-visszakeringetés, és mindez a hátfali vezérlőegységről is szabályozható. Maximális kényelmet biztosít tehát a járművezetőnek. Ezen túlmenően az új hőmérséklet- és klímaszabályozó rendszer rendkívül hatékony, hozzájárulva a teljes tulajdonlási költség csökkentéséhez.

DAF XF
 
DAF XF

Még jobb tájékoztatás a járművezető számára

Tovább bővítettük a járművezetőt tájékoztató rendszert, hogy könnyebben döntést lehessen hozni a szükséges műveleteket illetően. A tetszetős és átlátható műszerfal új betűkészlettel és stílussal szolgálja a jobb leolvashatóságot. A járművezetői információs panel (DIP) a vezetési kényelem és hatékonyság növelése érdekében több információt közöl. A járművezetői teljesítmény további fokozására a beállítások csoportosítása logikusabb a műszerfalon, a járművezetői teljesítményt támogató rendszer (DPA) pedig még több tanáccsal szolgál a gazdaságos vezetés eléréséhez.

 

A járművezető számára praktikus belső világítás

Teljesen átalakítottuk a belső világítást, amely innovatív, forgókapcsolós vezérlést kapott. A kapcsológomb a műszerfalkonzol közepén, így könnyen elérhetően helyezkedik el. A járművezető a különféle vezetési és pihenési körülményekhez eltérő világítási módokat választhat, és a rendszer fényszabályozási funkcióval is rendelkezik. A legmagasabb szintű kényelem érdekében a hátsó falon billenőkapcsoló található.

DAF XF
 
DAF XF

Járművezető által beállítható kapcsolók

Az intelligens elektronikának köszönhetően az egyes kapcsolók pozíciója a járművezető személyes igényei szerint módosítható. Ez tovább növeli a járművezető kényelmét és a jármű hatékonyságát. A kapcsolók megkönnyítik a márkakereskedők és felépítményezők számára, hogy külön vezérlőpanelek beszerelése nélkül új funkciókkal bővíthessék a tehergépkocsit.

 
 

 

A DAF XF részletesebben
 

DAF XF

Hajtáslánc

Az iparágvezető üzemanyag-hatékonyság a tökéletesen integrált hajtáslánc eredménye, benne kategóriaelső motorokkal, sebességváltókkal és hátsó tengelyekkel.

DAF XF

Az ideális alap bármilyen felépítménynek

A PURE EXCELLENCE minőséget a jól átgondolt alváz is tükrözi. A gyártás alapanyagául szolgáló kiváló minőségű acél jóvoltából erős, stabil és könnyű. A felépítményezők örömére helytakarékos funkciókkal is rendelkezik.

DAF XF

Külső kialakítás

Dizájnelemei a leginkább szemet gyönyörködtető kamionná teszik a DAF XF típust. A változtatások egyben a szállítási hatékonyságot fokozó kiváló aerodinamikai jellemzőkhöz is hozzájárulnak.