Download
  • 2019. március 5., kedd
  • Eindhoven
 

Zene a füleimnek!

Kifejezetten a DAF-tehergépkocsik fülkéjéhez tervezték, rejtve van beépítve, és kivételes hangminőséget nyújt. Ez a Pioneer audiokészlet, amely minden területen rendkívül magas színvonalat biztosít. Hallgassa és élvezze!

 
Audio-pioneer-620x280
 

Tehergépkocsijának alacsony zajszintje és kiváló kényelme a legmodernebb audiorendszert érdemli. Pontosan ezért léptünk együttműködésre a Pioneer szakértőivel. 

Ez a Pioneer audiokészlet az első kifejezetten a DAF számára tervezett teljes körű audiorendszer, amely négy hangszórót, egy erősítőt, egy mélysugárzót és az összes szükséges vezetéket magában foglalja. Alkatrészeit láthatatlanul építik be a járművekbe; első hangszóróit az ajtókba, hátsó hangszóróit az ülések mögé, az erősítőt és a mélysugárzót pedig a vezetőülés alá. 

A hangminőség azért különlegesen magas szintű, mert mindegyik részegységet úgy hangolják, hogy valóban kiegészítse a többi teljesítményét. Ez pedig olyan összhangot eredményez, amely pontosan tükrözi a Pioneer és a DAF célját: a DAF-tehergépkocsik legújabb generációja olyan halk, hogy a hangminőségnek is el kell érnie ezt a magas színvonalat. Ez az audiokészlet minden téren a legkiválóbban teljesít.

Rob Smits a DAF bemutatóflottájától lelkesen számolt be a végeredményről: „Halkabb zene lejátszásakor sem vesznek el a hangok. Még a basszus is tisztán hallható. Azoknak pedig, akik a nagy hangerőt szeretik, a készlet kristálytiszta és torzításmentes hangot produkál – telt és erőteljes hangzást.”” 

DAF-tehergépkocsija mindenből a legjobbat érdemli, ezért vessen egy pillantást erre a audiokészletre a TRP e-katalógusában