Download
  • 2019. március 5., kedd
  • Eindhoven
 

Jobb kilátás, kisebb kockázat

Képzeljen el egy kamerarendszert, amely teljes mértékben lefedi a tehergépkocsi körüli területet, a holttereket is beleértve. Olyan, mint egy plusz szempár, amely tökéletes rálátást biztosít mindenre, és segít megelőzni a baleseteket.

 
Better vision for less risk
 

Első, hátsó, oldalsó kamerakép – tárgyészlelés, radarérzékelés, körkörös nézet: a lehetőségek széles tárháza áll rendelkezésre ahhoz, hogy jobban rálásson a tehergépkocsi és a pótkocsi környezetére. A folyamatosan növekvő forgalommal együtt egyre nagyobb szükség van arra, hogy biztonságosan közlekedhessünk, és pontosan megérkezzünk. Egy kiváló minőségű kamerarendszer rendkívül nagymértékben segíti a hatékonyságot. és csökkenti az ütközések kockázatát.

  • Az elülső kamera nagyobb látótérrel rendelkezik, mint egy egyszerű elülső tükör, a hozzá tartozó monitor pedig tökéletesen beleillik a műszerfalba.
  • A tolatókamera ADR jóváhagyással rendelkező, többféle hosszúságban választható kábelkészlettel kapható merev felépítésű tehergépkocsikhoz, pótkocsikhoz vagy közvetlen csatolású pótkocsiszerelvényekhez.
  • A CornerEye széles látószögű lencséjével 270°-os látóteret biztosít, az elülső nézetet és a járdát is beleértve. A valóban forradalmi újításnak számító készülék sötétben és rossz időjárás esetén is élesen fókuszál, továbbá minden törvényi előírásnak megfelel.
  • Az oldalsó tárgyészlelő SRD aktív jeladással egészíti ki a CornerEye kamerát. Ráadásul a teljes körű észlelés és láthatóság érdekében több érzékelővel és kameraegységgel is bővíthető.
  • A RadarEye aktív jelzőrendszerrel egészíti ki a kamera-monitor rendszereket. Ez egy beépített, aktív jelzőrendszer, amely az álló és a mozgó tárgyakat is észleli. A RadarEye több érzékelővel és kameraegységgel bővíthető.
  • A körkörös nézet 360°-os rálátást biztosít a jármű környezetére, annak hosszúságától, szélességétől és magasságától függetlenül. Segíti az akadálymentes manőverezést a rakodódokkokban, a kamera által rögzített emberek és tárgyak pedig valódi méretben láthatók. A körkörös nézet az Ön egyedi igényei szerint beállítható és programozható.

DAF-márkakereskedője készséggel ad tanácsot a megoldások legjobb kombinációjával kapcsolatban. Az Ön által választott rendszert gyorsan és hatékonyan be is szereli. A kockázatok csökkenésének és a biztonság növekedésének köszönhetően ez a tehergépkocsija környezetének jobb láthatóságát célzó befektetés minden pénzt megér. 

Forduljon DAF-márkakereskedőjéhez, vagy tekintse meg a TRP e-katalógusát.