DAF-parts-Webshop-header

Gondolkodjon okosan, és használjon felújított alkatrészeket!

 
  • 2018. december 12., szerda
  • Eindhoven
 

Az új alkatrészek legjobb alternatívája: megbízható felújított alkatrészek az új alkatrészekre vonatkozó jótállással. Ezt jelenti a felelősségteljes, intelligens és költséghatékony hozzáállás!

 

Felújítás a felelős választás

Még a legjobb minőségű alkatrészek is véges üzemélettartammal rendelkeznek. Miután egy termék elérte életciklusa végét, hasonló alkatrészekre kell cserélni azonban nincs minden esetben szükség új alkatrészekre. A DAF felújított alkatrészei az újakkal pontosan megegyező működési megbízhatóságot és garanciális időszakot biztosítanak. Arról nem is beszélve, hogy az alkatrészeket a DAF ITS támogatja. Másrészt az árak jelentősen alacsonyabbak, ezáltal csökkentik a tulajdonlási költségeket. Még a felhasznált nyersanyagok mennyiségét is csökkentheti. A DAF szakemberei elvégzik a szükséges szétszerelési munkákat, mindent alaposan megtisztítanak, és még a legapróbb repedéseket is megkeresik. Az alkatrészeket a legszigorúbb minőségi szabványok szerint újítják fel. A fel nem használt anyagokat körültekintően ártalmatlanítják és feldolgozzák.

DAF-márkakereskedőjének széles választéka van mindenféle alkatrészből: utánállítókból, generátorokból, befecskendezőkből, dízel részecskeszűrőkből, levegőkompresszorokból, rövid és hosszú blokkokból, sőt még teljes motorokból és sebességváltókból is. A felújított alkatrészek nem csupán költséghatékonyak, de az alkatrészek minőségében is bízhat, mivel az eredeti DAF-alkatrészek garanciája vonatkozik rájuk. A DAF alkatrész-raktározási rendszert üzemeltet a DAF-nak az Ön DAF-márkakereskedőjén keresztül küldött alkatrészeiből. A költségekkel kapcsolatos előnyökön és a környezetvédelmi szempontokon kívül egy másik hasznos körülmény, hogy nem kell megvárnia az alkatrész javítását, mert DAF-márkakereskedőjénél vagy a DAF-nál általában raktáron van, és a rendszerben még sebességváltó- és motoralkatrészek is vannak. A tehergépkocsi rövid idő múlva újra úton lehet, abban a biztos tudatban, hogy a cserealkatrészek ugyanolyan megbízhatóak, mint az eredeti DAF-alkatrészek. Ez a két előny nagy súllyal bír, mivel a szállítási szektornak még a mai rohanó gazdaságban is kis árrésekből kell gazdálkodnia.