Download
  • 2022. június 24., péntek
  • Eindhoven
 

Optimális teljesítmény a DAF-olajszabvánnyal

Akár 3,4%-os üzemanyag-megtakarítás

A DAF-olajszabvány valódi lendületet ad a motorteljesítménynek. A minőségjelzéssel ellátott motorolaj használatával akár 3,4%-os üzemanyag-megtakarítás érhető el. Karnyújtásnyira került Önhöz a még nagyobb járműhatékonyság.

 
 

A motorolajra vonatkozó új szabvány

A DAF-olajszabvány a tökéletes motorolaj a motor optimális teljesítményének és a jármű páratlan hatékonyságának eléréséhez. A DAF-olajszabvány elnevezése PSQL 2.1 E (normál szervizperiódus, kibővített szervizperiódus esetén PSQL 2.1 E LD). A tesztelések során a DAF-olajszabványról bebizonyosodott, hogy használatával a hagyományos 10W-40 olajhoz képest akár 3,4%-kal alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás érhető el.

Széles körű tesztelés

Az új DAF-olajszabvány specifikációit alapos teszteléseknek vetették alá. Az eredmény? A PSQL 2.1 E szabvány minden területen meghaladja az ACEA-szabványok követelményeit. Ettől lesz a PSQL 2.1 E jelöléssel ellátott motorolaj a legtartósabb és legköltséghatékonyabb választás. Kérje meg tehát DAF-márkakereskedőjét, hogy minden szervizelés alkalmával a legjobb motorolajat használja DAF-járművéhez.