• 2022. október 20., csütörtök
  • Eindhoven
 

Érezze a teljesítményt: akkumulátorok további hűségpontokkal

Szerezzen dupla hűségpontokat az eredeti DAF- és TRP-akkumulátorok után

Felkészítette tehergépkocsijait az őszre? Ellenőrizze az akkumulátorok állapotát, és rendeljen egyszerűen DAF- és TRP-akkumulátorokat a DAF-webáruházban. Adja le rendeléseit október 17. és november 18. között, hogy dupla hűségpontokat kaphasson. Ideje cselekedni! 

 

 
paccar-parts-merchandise-batteries-daf
 

Ne hagyja, hogy a hideg idő akadályozza!

Az ősz és a tél nagy igénybevételnek teszi ki az akkumulátorokat, ezért elengedhetetlen, hogy időben ellenőrizzük és kicseréljük őket. Most korlátozott ideig dupla hűségpontot szerezhet a DAF-webáruházban az akkumulátorok teljes választéka után, beleértve az összes eredeti DAF-akkumulátort, amelyek minden évszakban a legjobb választásnak számítanak.

Szerezzen gyorsabban pontokat a DAF kiegészítő termékek megszerzéséhez!

Csak akkor szerezhet dupla hűségpontokat, ha november 18-ig rendel akkumulátorokat a DAF-webáruházban. A hűségpontokat a DAF-termékboltban válthatja be kiegészítő termékekre, például ruhákra, makettekre és használati cikkekre. Egy másik jó ok arra, hogy időben beszerezze az akkumulátorait.

Kezdjen a DAF-webáruházban

Segítségre van szüksége a választáshoz? Tekintse meg az akkumulátorinformációs oldalt, keresse meg a tehergépkocsijához megfelelő akkumulátort, és rendeljen közvetlenül a DAF-webáruházban. Még nincs DAF-webáruház fiókja? Igényeljen fiókot most!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a promóció nem mindenki számára érhető el. Ha Ön jogosult a részvételre, egy aktivációs kódot talál a bevásárlókosarában a DAF-webáruházban. Ezzel a kóddal létrehozhatja a fiókját a DAF-termékboltban. Ezt azonnal végezze el, mert amíg nem teszi nem, nem gyűjthet pontokat. Ha további részletekre is kíváncsi, kattintson a bevásárlókosárban található hűségpont emblémára.