Download
  • 2021. szeptember 25., szombat
  • Eindhoven
 

Érje el a legjobb eredményeket a DAF dízelrészecskeszűrő-szervizével

A jól működő dízel-részecskeszűrő (DPF) előfeltétele az Euro 6 károsanyag-kibocsátási szabványoknak Európában. A szűrő időben történő cseréjével megelőzhető a jármű állásideje, kiküszöbölhető a megnövekedett üzemanyag-fogyasztás, és megakadályozható a tehergépkocsi és a környezet súlyos károsodása. Bemutatjuk a DAF dízelrészecskeszűrő-szervizét.

 
dpf
 

A 2017-es modellévű tehergépkocsi típusától, illetve a jármű használatának módjától függően a DPF csereperiódusa 180 000 és 540 000 kilométer között van. Ha nem cserélik ki időben a részecskeszűrőt, akkor az fokozott üzemanyag-fogyasztáshoz és a kibocsátás-utókezelő rendszer (EAS) gyorsabb elöregedéséhez vezet. Emiatt a részecskekibocsátás meghaladja a törvényileg előírt mértéket, és az egy kilométerre eső költség is megnő.

Létrehoztunk egy speciális programot, mely valamennyi DAF-tehergépkocsi esetén lehetővé teszi a DPF szakszerű cseréjét. A dízel-részecskeszűrő megfelelő tisztításához ugyanis nem elegendő annak sűrített levegővel történő kifújása. Igaz, hogy a hasonló szolgáltatásokat nyújtó cégek is egy első ránézésre tisztának tűnő részecskeszűrőt adnak át, ugyanakkor hatalmas különbségeket tapasztalhatunk, ha közelebbről is megnézzük a visszakapott szűrőt. Egy számos európai országban végzett kutatás szerint a „megtisztított” részecskeszűrők  a tisztítás után is akár 93%-os szennyezettségi arányt mutattak. Ezzel szemben a DAF dízelrészecskeszűrő-szervize olyan DPF-et ad vissza az ügyfeleknek, amely az eredeti dízel-részecskeszűrővel megegyező minőségű, és azonos szervizperiódust is biztosít. A másik nagy különbség az, hogy a csereként biztosított DPF beszerelésre kész állapotú, így az ügyfélnek kevesebb időt kell a műhelyben töltenie.

Miért válassza a DAF dízelrészecskeszűrő-szervizét?

• A DPF minősége megegyezik az eredeti dízel-részecskeszűrőével
• Megakadályozza az EAS-rendszer gyors elöregedését
• A legjobb választás a 2017-es modellévű tehergépkocsikhoz
• A DPF garantáltan megfelel az Euro 6 európai károsanyag-kibocsátási szabványoknak