Download
  • 2021. június 11., péntek
  • Eindhoven
 

Kerülje el a kézben tartott CB-mikrofon miatt kiszabott bírságot

Németországban 2020. július 1-je óta tilos vezetés közben kézben tartani a CB-mikrofont, de eddig nem igazán szereztek érvényt ennek a közlekedésrendészeti módosításnak. Ez most megváltozik. A német rendőrök mostantól a szabálysértőket 100 € bírsággal sújthatják.

 
newsalerthandsfree
 

A közlekedésbiztonság javítása

A DAF-webáruházban számos olyan terméket kínálunk, amellyel folyamatosan használható a CB-rádió anélkül, hogy a járművezető büntetést kockáztatna. Egyebek mellett többféle, okos VOX-technológiát (hangvezérelt adásindítás) használó CB-rádió is elérhető. Ez a technológia automatikusan bekapcsolja a rádiót, amikor a járművezető egy bizonyos hangerővel beszél. A hangerőt egyedileg lehet beállítani. Szeretné felszerelni meglévő CB-rádióját VOX-technológiával? Válasszon plug-and-play megoldásaink közül. Ezek reális áron vásárolhatók meg, széles körben érhetőek el, és a legtöbb ismert CB-rendszerrel zökkenőmentesen működnek.

Okos VOX-technológia

A DAF webáruházban számos olyan terméket kínálunk, amellyel folyamatosan használható a CB-rádió anélkül, hogy a járművezető büntetést kockáztatna. Egyebek mellett többféle, okos VOX-technológiát (hangvezérelt adásindítás) használó CB-rádió is elérhető. Ez a technológia automatikusan bekapcsolja a rádiót, amikor a járművezető egy bizonyos hangerővel beszél. A hangerőt egyedileg lehet beállítani. Szeretné felszerelni meglévő CB-rádióját VOX-technológiával? Válasszon plug-and-play megoldásaink közül. Ezek reális áron vásárolhatók meg, széles körben érhetőek el, és a legtöbb ismert CB-rendszerrel zökkenőmentesen működnek.

Tekintse meg VOX-technológiával felszerelt CB-rádióink és kihangosított mikrofonjaink széles választékát itt, és rendelje meg a DAF-webáruházban. Nincs még DAF-webáruházi fiókja? Hozzon létre egyet most. Lépjen a dafshop.com/account oldalra, és használja ki az ingyenes felhasználói fiók előnyeit.