Download
  • 2020. október 31., szombat
  • Eindhoven
 

A DAF-webáruház 8 előnye

Gyors és hatékony online rendelés

Az automatizálásnak, a mesterséges intelligenciának és az intelligens keresésnek köszönhetően pillanatok alatt megrendelheti az összes szükséges alkatrészt. Ebben a cikkben a DAF-webáruház 8 fontos előnyére összpontosítunk.

 
benefitswebshop
 

1. előny: Minden alkatrészt egy helyen vásárolhat meg

A DAF-webáruház az online platform valamennyi (pót)alkatrész számára. A teljes DAF OEM-választék mellett a teljes TRP termékválasztékot, valamint más iparágvezető gyártók több ezer pótalkatrészét is megtalálja. Összesen több mint 180 000 alkatrész érhető el az áruházunkban.

2. előny: Intelligens webáruház

A nagy adathalmazok, a mesterséges intelligencia és az intelligens újítások a DAF-webáruház alappillérei. Különböző technikákat alkalmazunk annak érdekében, hogy az ügyfelek számára rendkívüli élményt nyújtsunk:

  • Először is kereshet alkatrészeket a DAF-tehergépkocsi rendszámának, alvázszámának vagy egy rövid leírás megadásával.
  • A szkennelés funkcióval ezt még gyorsabban is elvégezheti. A fényképező ikonra kattintva képet készíthet a cikkszámról vagy a csomagolásról, és azonnal megtekintheti az alkatrészt és a lehetséges alternatívákat.
  • Végül az új bevásárlókocsi-RMI (javítási és karbantartási információk) segítségével megkeresheti a kívánt feladatokat, és azonnal láthatja a szükséges alkatrészeket. Ez teljes áttekintést nyújt, és biztosítja, hogy soha ne feledkezzen meg a szükséges alkatrészekről.
     

3. előny: Ügyfélspecifikus árképzés

Konkrét ármegállapodása egy DAF-márkakereskedővel? Amikor a fiókjával bejelentkezik, azonnal ezeket az árakat láthatja. Ez akkor is így van, ha részt vesz a PACCAR Parts Fleet Services (PPFS) programban, amely rögzített maximális árképzést garantál.

4. előny: Megoldások, amelyek nincsenek raktáron

Ha egy elem nincs raktáron, akkor a legközelebbi PACCAR Parts elosztóközpontban (PDC) és az összes többi PDC-n láthatja annak elérhetőségét. Így mindig tudni fogja, mennyi időbe telik egy adott alkatrész kiszállítása. Nem tud sokáig várni? A DAF-webáruházban azonnal megjelennek a megfelelő alternatívák is.

5. előny: A DAF-márkakereskedő támogatása

Nem talál egy alkatrészt a DAF-webáruházban? Ebben az esetben a DAF-márkakereskedő tud segíteni. A márkakereskedők bejelentkezhetnek „elektronikus felhasználóként” és segítséget nyújthatnak a megfelelő alkatrész megtalálásában, sőt közvetlenül Önnek akár meg is rendelhetik azt.

6. előny: Minden információ egy helyen

A DAF-webáruház a legapróbb részletekig biztosít minden szükséges termékinformációt. Böngészhet a kategóriák között, alkalmazhat szűrőket, és minden termékkel kapcsolatban megtalálhatja az összes szükséges információt, például a hosszt, szélességet, átmérőt, súlyt és a márkát. A legtöbb DAF-alkatrész műszaki rajzokat is tartalmaz.

7. előny: Napi 24 órában, a hét minden napján hozzáférhet

A DAF-webáruház mindig elérhető. A pótalkatrészeket bármikor, bárhol megrendelheti: napi 24 órában és a hét mind a 7 napján.

8. előny: Belső referenciák a járművekhez

Számos vállalat használ belső referenciákat a járművekhez (például „001-es tehergépkocsi” vagy egyszerűen csak a rendszámtáblát). Ezek az információk megadhatók a DAF-webáruházban, és hozzákapcsolhatók, például, az alvázszámhoz. Így, ha a referencia alapján keres, a DAF-webáruház csak azokat az alkatrészeket jeleníti meg, amelyek ehhez a tehergépkocsihoz szükségesek Önnek.

Hozzon létre egy ingyenes felhasználói fiókot

Még nem használja a DAF-webáruházat? Hozza létre a fiókját most! Látogasson el a dafshop.com/account weboldalra, és használjon ki minden előnyt, amelyet az ingyenes felhasználói fiók nyújt!