Download
  • 2019. augusztus 7., szerda
 

Három évtized a DAF-fal

Idén már harminc új DAF XF 480 Super Space Cab nyerges vontatót szerzett be a K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft.

Közel harminc évvel ezelőtt szerezte be első DAF tehergépkocsiját az idén 30 éves K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft., és a cég azóta is rendületlenül kitart a holland márka mellett. A folyamatosan fejlődő és egyre színesebb profilú vállalkozás idén már harminc új DAF XF 480 Super Space Cab vontatót vett át, ezek egyikét éppen a Hungaroringen tartott kamion-Európa-bajnokság hétvégéjét kísérő Kamionfesztiválon.

 
Három évtized a DAF-fal
 

Jelenleg már több mint 150 tehergépkocsit, több mint 50 autóbuszt és több mint 300 dolgozót foglalkoztat az 1989-ben családi vállalkozásként alapított K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft. Időközben a profil is szépen kibővült, így a száraz- és hűtött áruk nyugat-európai fuvarozása mellett belföldi fuvarozással, raktározással, személyfuvarozással, valamint gépjárművek szervizelésével és műszaki vizsgáztatásával is foglalkozik a cég. A függönyponyvás, dobozos és hűtős pótkocsival dolgozó szerelvények éves átlagos futásteljesítménye 150 ezer kilométer, rakománytömegük pedig igen széles tartományban változik. A 130 nyerges vontató 99 százaléka DAF XF típusú, ezenkívül közel tíz 7,5, illetve 12 tonnás DAF LF is színesíti a flottát.

Harmincévnyi elégedettség

„Első DAF tehergépkocsinkat 1990-ben szereztük be, és a megbízhatóság, az ár-érték arány, a gépkocsivezetők preferenciája, a kiváló szervizháttér, illetve alkatrészellátás, a kialakult jó kapcsolatok, valamint a kiváló szolgáltatások miatt azóta is a holland márka mellett tesszük le a voksunkat. Legidősebb DAF vontatónk 12 éves és már több mint kétmillió kilométert futott a fődarabok megbontása nélkül. Egyébként a hároméves csereperiódusnak köszönhetően flottánk járműveinek átlagos életkora csupán másfél év. Így már mintegy száz új generációs XF 480-as dolgozik cégünknél, amelyek valóban nagyon jól teljesítenek az üzemanyag-fogyasztás tekintetében, gépkocsivezetőink pedig kedvelik erőteljes, nyomatékos motorjukat, korszerű vezetéstámogató rendszereiket és kimagasló kényelmüket” – kezdte Varga József, a K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft. ügyvezetője.

Teljes körű szolgáltatások

„Minden DAF járművünk három évre érvényes MultiSupport Full Care javítási és karbantartási szerződéssel fut, a Hungarotruck Kft. márkaszervizében pedig gördülékeny kiszolgálásban részesülünk. Ezenkívül a saját szervizbázisunkat is elsősorban a DAF-ra rendeztük be, és a műveletek döntő többségét magunk is elvégezhetjük a Hungarotruck Kft. maximális szakmai támogatásának köszönhetően. Régóta használjuk a TRP alkatrészeket, amelyek ár-érték arányával és minőségével szintén elégedettek vagyunk. Továbbá rendszeresen igénybe vesszük a DAF járművezető-képzését, míg a DAF Connect telematikai rendszert most teszteljük – tette hozzá Varga József.

Fotó:
Varga József a K&V Kft. ügyvezetője (jobb oldalon) ünnepélyes és különleges körülmények között veszi át az új DAF-ok kulcsait Naszvetter Pétertől, a Hungarotruck Kft. újjármű-értékesítési vezetőjétől (bal oldalon).

 

 

 

További információ:

DAF Hungary Kft.
Mile Orsolya +36 (30) 256 0469
Marketing asszisztens