Download
  • 2019. május 15., szerda
  • Budapest
  • DAF Hungary
 

Beigazolódott dicséretek

Már tíz DAF XF 480 Super Space Cab nyerges vontató üzemel a Sped-Pack Logistics Kft. flottájában

Tavaly szerezte be első DAF XF 480 Super Space Cab nyerges vontatóit a Sped-Pack Logistics Kft., amely a kedvező tapasztalatok hatására idén májusban hat ilyen modellt állított munkába. Így már tíz új generációs XF dolgozik a járműipari beszállítást végző vállalkozás flottájában.

 
DAF-XF-480-SSC-atadas-Sped-Pack
A hat új DAF XF 480 Super Space Cab vontatót Szatmári István, a Hungarotruck Kft. értékesítője (jobb oldalon) adta át Márczi Imrének, a Sped-Pack Logistics Kft. ügyvezető igazgatójának.
 

Közel tíz évvel ezelőtt kezdett járműipari beszállítással foglalkozni a Sped-Pack Logistics Kft. A flottában jelenleg 25 mega kivitelű nyerges vontatóból és függönyponyvás félpótkocsiból álló szerelvény dolgozik nemzetközi viszonylatban, míg öt 7,5-12 tonnás tehergépkocsiból és pótkocsiból álló szerelvény látja el a belföldi feladatokat. A cég tavaly nyár végén és ősszel beszerzett két-két új generációs DAF XF 480 Super Space Cab vontatót, amelyeket idén májusban hat ugyanilyen modell követett.  

„Évek óta szemezgettünk már a DAF márkával. Majd amikor szakmai körökben nagyon jó tapasztalatokat hallottunk az új generációs XF 480-asok üzemanyag-fogyasztásáról, valamint arról, hogy a gépkocsivezetők mennyire dicsérik a Super Space Cab fülke tágasságát, nagy, praktikus tárolóhelyeit és kényelmes fekhelyét, egyszóval lakályosságát, beszereztünk két ilyen kivitelű vontatót, majd nem sokkal később még kettőt. Ezek a kedvező vélemények nálunk is beigazolódtak, ezért idén további hat XF 480-ast rendeltünk, ám ezeket már légrugós első felfüggesztéssel a gépkocsivezetők még kényelmesebb munkakörülményei és a jobb szintezhetőség érdekében” – kezdte Márczi Imre, a Sped-Pack Logistics Kft. ügyvezető igazgatója.  

„Úgy látjuk, hogy a DAF járművek üzemanyag-fogyasztása kevésbé érzékeny a vezetési stílusra, mint más márkák esetében. Nagy hangsúlyt fektetünk az üzemanyag-felhasználás csökkentésére, és ebben a DAF kiváló partner nemcsak a járműveivel, hanem a járművezető-képzésével és a DAF Connect telematikai rendszerrel is. A MultiSupport Full Care javítási és karbantartási szerződés pedig a színvonalas szervizháttérrel együtt biztosítja, hogy a flottánk stabilan, megbízhatón és kiszámítható költségekkel működhessen. Ha a piaci viszonyok lehetővé tesznek a közeljövőben további járműbeszerzést, akkor minden bizonnyal ismét a DAF XF 480-ast választjuk majd” – tette hozzá Márczi Imre.