Download
  • 2019. október 4., péntek
  • Budapest
  • DAF Hungary Kft.
 

Tíz új DAF XF nyerges vontatót szerzett be a Dancsi és Társa Kft.

Nyitás a DAF felé

Szeptember végén tíz új DAF XF 480 Super Space Cab Low Deck nyerges vontatót állított munkába a Dancsi és Társa Kft. Ezzel új fejezet nyílt a DAF márka és hazánk egyik meghatározó logisztikai vállalatának kapcsolatában, amely elé mindkét fél jelentős várakozásokkal tekint.

 
Dancsi es Tarsa  Hungarotruck Szentpali-Gavaller Petertol Dancsi Istvan
A tíz új DAF XF nyerges vontatót Dancsi István, a Dancsi és Társa Kft. ügyvezető igazgatója (bal oldalon) vette át Szentpáli-Gavallér Pétertől, a Hungarotruck Kft. ügyvezető igazgatójától (jobb oldalon).
 

Dancsi István 1993-ban útjára indult vállalkozása ma már Makó mellett egy igényes, rendezett, négyhektáros telephellyel, két 3400 négyzetméteres raktárral, háromállásos tehergépkocsi-szervizzel, kamionmosóval és üzemanyagtöltő állomással büszkélkedhet. A flotta több mint ötven járműegységéből 41 nyerges szerelvény nemzetközi fuvarfeladatokat lát el, ebből 35 mega kivitelű, függönyponyvás összeállítás, a többi pedig normál kapcsolási magasságú függönyponyvás, dobozos és hűtős szerelvény.

A gépkocsivezetőket is megkérdezték

„A 2010-es évek első felében már beszereztünk egy 460 és egy 510 lóerős DAF XF nyerges vontatót az akkori tesztjárművekkel szerzett kedvező tapasztalatok hatására, ezek közül az egyik még mindig a flottánkban dolgozik. Nemrég pedig egy hónapig teszteltünk egy új generációs XF 480 Super Space Cab vontatót. Egyrészt meggyőző eredményeket mutatott a próbaüzemelés, másrészt a négy gépkocsivezető véleményét is kielemeztük, akik jártak a gépkocsival. Cégünknél egyébként többen is úgy nyilatkoztak, hogy szívesen dolgoznának DAF XF járművekkel. Dicsérik a Super Space Cab fülke tágasságát, a fekhely és a vezetőülés kényelmét, valamint a könnyű kezelhetőséget. Mi különösen odafigyelünk gépkocsivezető kollégáink elvárásaira, igényeire, így ezek a visszajelzések is sokat nyomtak a latban” – kezdte Dancsi István, a Dancsi és Társa Kft. ügyvezető igazgatója.

Dancsi es tarsa DAF XF 480

Teljes körű szolgáltatáscsomag

„Mindezek eredményeként tíz új DAF XF 480 Super Space Cab Low Deck modell került a flottánkba részben járműcsere, részben járműparkbővítés keretében. Habár saját szervizbázissal is rendelkezünk, arra törekszünk, hogy amit csak lehet, azt oldjanak meg a beszállítóink, így mi a főtevékenységünkre, a fuvarozásra összpontosíthatunk. Ezért az új DAF-okra három évre, illetve közel 400 ezer kilométerre érvényes MultiSupport Full Care teljes körű javítási és karbantartási szerződést kötöttünk, a három év leteltével pedig a visszavásárlási garancia érvényesítésével visszaadjuk majd a járműveket. Szeretnénk igénybe venni a Hungarotruck Kft. járművezető-továbbképzését, míg kollégáink vezetési teljesítményét a DAF Connect telematikai rendszerrel értékeljük majd ki. Igyekszünk tehát minden feltételt megteremteni ahhoz, hogy új vontatóink a lehető leggazdaságosabban és legmegbízhatóbban üzemeljenek” – magyarázta Dancsi István.  

Jelentős referencia

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a DAF márka mellett döntött a Dancsi és Társa Kft. Szervezetünk mindent megtesz annak érdekében, hogy rászolgáljunk erre a megtisztelő bizalomra, és egy hosszú távú kapcsolat alapjait fektethessük le” – mondta Szentpáli-Gavallér Péter, a Hungarotruck Kft. ügyvezető igazgatója.


 

 

További információ:

DAF Hungary Kft.
Mile Orsolya +36 (30) 256 0469
Marketing asszisztens