Download
  • 2024. március 20., szerda
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V
 

A TRP már 30 éve iparági vezető az utángyártott alkatrészek piacán

A TRP, a PACCAR Partsnak a tehergépkocsik, pótkocsik és buszok minden gyártmányának és modelljének utángyártott alkatrészeire szakosodott saját márkája 2024-ben ünnepli sikeres fennállásának 30. évét. A TRP több mint 157 000 alkatrészből álló széles választékát a 18 alkatrészelosztó központból álló globális hálózaton, valamint több mint 2 300 DAF, Kenworth és Peterbilt márkakereskedésen és TRP-áruházon keresztül kínálja.

 
TRP marks 30 years as an industry leader in aftermarket parts
A TRP, a PACCAR Parts saját márkája, amely minden teherautó-, pótkocsi- és buszmárkájú és -modell utángyártott alkatrészt forgalmaz, 30 éves múltra tekint vissza iparágvezetőként.
 

„Az elmúlt 30 év során a TRP márka olyan értékes, megbízható alkatrészeket és szolgáltatásokat nyújtott, amelyekre ügyfeleink nap mint nap támaszkodnak” – fejtette ki Laura Bloch, a PACCAR Parts ügyvezető igazgatója és a PACCAR alelnöke. „A PACCAR Parts büszke arra, hogy a termékkínálatának részét képezi a TRP termékcsalád.”

A TRP 1994-ben jött létre Európában, az ügyfelek azon kívánsága alapján, hogy az összes tehergépkocsi- és pótkocsimárka alkatrészeit egy helyen lehessen megvásárolni. A DAF-márkakereskedőkön keresztül a márka egy sor olyan megbízható és bevált alkatrészt kínált, amelyek a berendezések széles választékához illeszkedtek, hogy megfeleljenek az ügyfelek egyedi igényeinek. Az évek során a program globális szinten bővült, átfogó megoldást kínálva az üzemeltetők és flották számára a tehergépkocsik, pótkocsik és buszok bármilyen gyártmányú, minőségi alkatrészeinek beszerzésére.

TRP-üzletek 300 helyszínen

A TRP alkatrészek világszerte megrendelhetők a Kenworth, Peterbilt és DAF-márkakereskedőknél, online, valamint az erre kijelölt TRP-üzletekben. A TRP-üzlethálózat első üzlete 2013-ban nyílt meg Lengyelországban. 2014 végére már 18 TRP-üzlet működött Európában, Mexikóban és Latin-Amerikában. 2015-ben a Missouri állambeli Kansas Cityben megnyílt az első észak-amerikai TRP-üzlet. Ugyanebben az évben TRP-üzletek nyíltak Új-Zélandon és Mauritiuson is. 2016-ban rekordszámú, 41 új helyszínen nyílt TRP-üzlet, és ezzel a globális jelenlét immár Írországra, Magyarországra, Ausztráliára és Kanadára is kiterjedt. Az elmúlt években a TRP folytatta az üzlethálózata bővítését az Egyesült Államokban, Kanadában, Európában és Latin-Amerikában. Jelenleg több mint 300 TRP-üzlet található a világ 45 országában.

Az alkatrészek kiváló rendelkezésre állása és gyors szállítás

A TRP-alkatrészek forgalmazása Európában is a stratégiai elhelyezkedésű elosztóközpontokból történik, amelyek a DAF és a TRP márkakereskedői hálózata számára egynapos kiszállítást biztosítanak. A DAF központosítottan kezeli a márkakereskedők készleteit, hogy biztosítani tudja az alkatrészek iparágvezetői szintű rendelkezésre állását. A németországi, svájci és kelet-franciaországi DAF-márkakereskedők és ügyfelek alkatrészellátásának még hatékonyabbá tétele érdekében a PACCAR Parts egy új európai elosztóközpontot épít a bajorországi Massbachban, Németországban, amely a tervek szerint az idei év negyedik negyedévében kezdi meg működését.

További növekedés

„Célunk, hogy a TRP márka az elkövetkező években tovább növekedjen” – nyilatkozott Dick Leek, a PACCAR Parts Europe vezérigazgatója. „Miközben tovább bővítjük termékkínálatunkat és az értékesítési egységek számát, továbbra is rendkívül gyorsan és versenyképes áron szállítunk kiváló minőségű alkatrészeket neves beszállítóktól. A TRP mindig és minden ügyfél számára megtalálja a megfelelő megoldást.”

 

 

Press Contacts

Are you a journalist and do you have a question? Please contact: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Tel: +31 (0)40 214 2874 
E-mail:  rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

For general questions about DAF, please use:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com

Rutger Kerstiens