Download
  • 2021. szeptember 22., szerda
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

A DAF XF zsinórban harmadszor hódítja el „Az év flotta-tehergépkocsija” díjat

A DAF XF lett az első tehergépkocsi, amely három egymást követő évben nyerte el „Az év flotta-tehergépkocsija” címet, miután ismét diadalmaskodni tudott az Egyesült Királyságban megrendezett tekintélyes Motor Transport Awards díjátadón.

 
UK Fleet Truck of the Year - Motor Transport Awards
Balról jobbra – Alexander Armstrong (az MT Awards házigazdája), Laurence Drake (a DAF UK ügyvezető igazgatója) és Steve Hobbson (a Motor Transport magazin szerkesztője).
 

Zsinórban harmadszor nyert a DAF Trucks – az Egyesült Királyságban a 6,0 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek piacvezető gyártója –, hiszen az XF típussal hat év alatt a negyedik győzelmet zsebelte be, ezzel együtt pedig a díj 1986-os első odaítélése óta a mérföldkőnek számító 20. kategóriagyőzelmüket szerzi meg a DAF és a Leyland márka. 

A szállítmányozási iparágban mérvadónak számító Motor Transport Awards-díj zsűrijét magas rangú szállítmányozók alkotják, akik pontosan tudják, hogy mi kell ahhoz, hogy egy tehergépkocsi-flotta üzemeltetése biztonságos, termelékeny és hatékony legyen. A zsűri megállapította, hogy „a DAF Trucks számos fontos újítást vezetett be, hogy csúcsmodellje az eladási listák élén maradjon”, továbbá azt is, hogy „az XF egy jól bevált és bizonyított” modell. 

Az Egyesült Királyság számos vezető flottaüzemeltetője által ajánlott DAF XF típust a megbízhatóság, a kiemelkedően gazdaságos üzemanyag-használat és a járművezető igényeire szabott kialakítás fémjelzi, melyeket páratlan ügyféltámogatás és a DAF márkakereskedői hálózata által nyújtott, az ágazatban a legjobbnak számító támogatás egészít ki. A DAF XF sikereinek megalapozóiként a nemrég forgalomba hozott és teljesen új generációs DAF XF, XG és XG+ tehergépkocsik hűen tükrözik a márka töretlen elkötelezettségét az innováció és a fejlesztés mellett – sorozatgyártásuk idén ősszel indul.  

„A tehergépkocsi-üzemeltetők számára a DAF egyet jelent a megbízhatósággal, a gazdaságossággal és a kényelemmel” – jelentette ki Laurence Drake, a DAF Trucks UK ügyvezető igazgatója. „Ez a legutóbbi győzelem is pontosan ezt támasztja alá. A tehergépkocsi minőségének és általános teljesítményének valódi bizonyítéka, hogy kemény mezőnyben is képes egymás után aratni a győzelmeket. Kivételes márkakereskedői szolgáltatásainkkal és ügyfélszolgálatunkkal kombinálva az XF tagadhatatlanul vonzó üzleti ajánlat, az új generációs DAF pedig továbbra is ezt a trendet fogja képviselni.” 

 

Sajtókapcsolat

Ön újságíró? Keressen bennünket a vállalatunkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, illetve bármilyen egyéb témával kapcsolatos bővebb tudnivalókért.

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

 
 
Rutger Kerstiens