Download
  • 2021. május 12., szerda
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

PACCAR Financial Europe: 20 év elkötelezettség

A PACCAR Financial Europe 20. évfordulóját ünnepli. Ebben a két évtizedben a szervezet a DAF-tehergépkocsik vezető finanszírozási vállalatává nőtte ki magát Európában az ügyfelek és a márkakereskedők szemében egyaránt. A 375 professzionális és lelkes alkalmazottból álló csapat a DAF ügyfelei számára kínál első osztályú pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat, amelyek teljes mértékben megfelelnek a fuvarozási ágazat igényeinek.

 
PACCAR-Financial-Europe-20-years
A PACCAR Financial Europe 20. évfordulóját ünnepli. A szervezet a DAF-tehergépkocsik vezető finanszírozási vállalatává nőtte ki magát Európában.
 

Húsz évvel ezelőtt egy kis projektben részt vevő csapat elindított egy új vállalatcsoportot Európa-szerte, amely később a PACCAR Financial Europe (PFE) vállalattá nőtte ki magát. Azóta a PACCAR Financial Europe teljes körű szolgáltatást kínál a DAF ügyfelei számára, a vállalaton belüli szakértelem, valamint testre szabott megoldások felhasználásával, amivel kielégítik az európai piac fuvarozási igényeit. Emellett az új tehergépkocsi-sorozat finanszírozásával is támogatják a DAF márkakereskedői hálózatot.

Tizenhat ország

A PFE immár tizenhat országban működik Európa-szerte – köztük Hollandiában, az Egyesült Királyságban, Németországban, Belgiumban, Franciaországban, Spanyolországban és Olaszországban –, és minden harmadik új tehergépkocsit a DAF finanszírozza. Ez egyértelműen bizonyítja, hogy az ügyfelek és a márkakereskedők is messze a PACCAR Financial Europe vállalatot tekintik a DAF-tehergépkocsik vezető finanszírozójának.

A PFE az idő során további szolgáltatásokkal bővítette termékkínálatát, például javítási és karbantartási szolgáltatással, biztosítással, útdíjakkal kapcsolatos szolgáltatásokkal, valamint a közelmúltban sikeresen bevezetett, határokon átívelő finanszírozással.

55 000 tehergépkocsi a portfólióban

Az európai PacLease vállalatot is magában foglaló PACCAR Financial Services Europe portfóliójában több mint 55 000 tehergépkocsi található. A PFE a finanszírozás mellett a használt tehergépkocsik remarketingjét is megszervezi mind a DAF, mind a PFE számára, az egyre növekvő számú európai DAF használtjármű-központokból.

1 év First Choice garancia

Az okos ajánlatot kereső vállalkozások számára a PFE a First Choice tehergépkocsikat kínálja: ezek újszerű, megfizethető árú ám használt tehergépkocsik, amelyekhez hozzá tartozik az egyedülálló 1 éves First Choice gyártói garancia, opcionális hajtáslánc-garanciával vagy akár teljes körű garanciával.

„Ismerjük ezt az üzletágat”

Gerrit-Jan Bas, a PFE ügyvezető igazgatója: „Vállalkozásunk gyökerei a tehergépkocsi- és fuvarozási iparban találhatók, és mivel teljes mértékben elkötelezettek vagyunk az ágazat iránt az összes üzleti ciklus során, teljes mértékben megértjük ügyfeleinket és igényeiket. Ez különböztet meg minket a többi vállalattól: úgy ismerjük ezt az üzletágat, mint a tenyerünket.”

 
 

Sajtókapcsolat

Ön újságíró? Keressen bennünket a vállalatunkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, illetve bármilyen egyéb témával kapcsolatos bővebb tudnivalókért.

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

Rutger Kerstiens