DAF-presents-its-new-merchandise-collection-02

Új DAF kiegészítő termékkollekció az új DAF-webáruházban

 
Download
  • 2021. március 8., hétfő
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Vadonatúj kiegészítő termékkollekció egy teljesen megújult webáruházban. A DAF-rajongóknak igazi kényeztetésben lehet részük. Az egyedi kialakítású új DAF-kollekció számos praktikus, stílusos és kiváló minőségű terméket tartalmaz férfiak, nők és gyerekek számára, valamint olyan termékeket is, amelyek szabadidős és üzleti tevékenységekhez egyaránt alkalmasak.

 

A 2021-es DAF-kollekció vonzó és egyben praktikus ruhadarabokat (például pólókat, pólóingeket, kapucnis pulóvereket, sapkákat, kabátokat és zoknikat), valamint tartozékok széles választékát kínálja, beleértve masszív utazótáskákat, napszemüvegeket, karórákat és a luxus minőségű, strapabíró, bőrből készült DAF-termékcsaládot. 

Termékek gyermekek számára és üzleti célokra

A gyermekek számára készült speciális termékek között ruházati cikkek, mókás ablakmatricák, sapkák, ölelni való játékok és kisgyermekeknek való termékek is megtalálhatók. Az üzleti árucikkek választéka többek között jegyzetfüzetekből, tollakból, töltőtartozékokból és vezeték nélküli fülhallgatókból áll. 

Méretarányos DAF-modellek

A DAF-webáruház a Tekno és a WSI legalább 18 különböző, méretarányos modelljét kínálja. Az elképesztő részletességű választékban pótkocsik, tehergépkocsik, billenőplatós és alacsony rakfelületű járművek, valamint egy autómentő jármű is megtalálható. Különösen szemet gyönyörködtető a csodálatos részletekkel rendelkező klasszikus DAF A1600 1:50 méretarányú modellje, valamint az XF vontató 1:50 méretarányú, fekete színű limitált kiadása.

A DAF-kollekció már elérhető a www.dafshop.com oldalon, valamint a több mint 1100 hivatalos DAF-márkakereskedőnél és DAF-szervizállomás bármelyikén.

 

DAF-Collection-dafshopcom-1920x450px

DAF gyűjtemény

Keresse DAF-boltjainkban sapkáinkat, dzsekijeinket, karóráinkat, miniatűr modelljeinket és sok minden mást...

Read more
 

Sajtókapcsolat

Ön újságíró? Keressen bennünket a vállalatunkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, illetve bármilyen egyéb témával kapcsolatos bővebb tudnivalókért.

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

Rutger Kerstiens