DAF-Trucks-Tracks-Color2x

DAF Trucker Tracks: Spotify lejátszási listák minden járművezető számára

Sofőrjeinktől, sofőrjeinknek

 
Download
  • 17 december 2019
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Út közben a legjobb zenék hallgatása érdekében a DAF kilenc olyan lejátszási listát bocsát ki a Spotify-on, amelyeket járművezetőink állítottak össze járművezetőink számára: ez a DAF Trucker Tracks. Minden sofőr bővítheti a listát, kedvenc számát vagy számait megadva a speciális DAF Trucker Tracks weboldalon.

 

A zene nélküli út olyan, mint a kerekek nélküli tehergépkocsi. A zene megadja a hangulatot és egyben személyes vallomás is: ez vagyok én.

A DAF Trucker Tracks lenyűgöző zenei ízvilágot mutat be. Roel Koppers, a DAF Trucks közösségi médiaás szakembere szerint: „Sok rock, country és popdalt kaptunk, a műfajokat külön listákra bontottuk, úgy mint klasszikusok, hardstyle, tánc és karácsonyi dalok.”

Van bármi egyéb, ami még felkeltette Koppers figyelmét? „Egy teljesen új világgal találkoztam, amely tele van német slágerrel, portugál fadókkal, ír kocsmai dalokkal, ausztrál rockkal, olasz rappel és francia sanzonnal. Ma valaki küldött egy Mediaeval Baebes számot. Fura, de egyben nagyszerű is! A legtöbbjük egyébként jól ismert szám. A Dire Straits, az AC/DC, a U2, a Volbeat, a Metallica, Tony Justice és Armin van Buuren egyértelműen nagyon népszerű a járművezetők körében."

Ha számot szeretne regisztrálni a DAF Trucker Tracks kínálatába, keresse fel a www.daf.com/truckertracks weboldalt. A lista rendszeresen frissül.

 

Sajtókapcsolat

Ön újságíró? Keressen bennünket a vállalatunkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, illetve bármilyen egyéb témával kapcsolatos bővebb tudnivalókért.

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com