Download
  • 2019. május 29., szerda
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Újszerű DAF First Choice tehergépkocsik teljes körű garanciával

Most minden négy évnél újabb First Choice DAF-tehergépkocsi alapfelszereltségként teljes körű gyártói garanciával rendelkezik, a futásteljesítményre vonatkozó korlátozás nélkül. Ez az egész piacon egyedülállónak számító ajánlat nagyszerűen tükrözi a DAF iparágvezető minőségét.

 
Nearly-new-First-Choice-DAF-Trucks-with-full-warranty
A piacon egyedülálló módon most minden négy évnél fiatalabb DAF First Choice tehergépkocsi alapfelszereltségként teljes körű gyártói garanciával rendelkezik.
 

A DAF First Choice a DAF által kínált újszerű használt tehergépkocsik minőségjelzése. Ezek a DAF-tehergépkocsik öt évnél újabbak, kilométerórájuk 600 000 km-nél kevesebbet mutat, újszerű megjelenésűek, és teljes körűen dokumentált szervizelőzményekkel rendelkeznek. Ezen kívül a First Choice tehergépkocsik egy több mint 200 pontból álló ellenőrzésen is átesnek, amely garantálja, hogy a járművek kitűnő műszaki állapotban vannak és maximálisan megbízhatók, tehát optimális rendelkezésre állást tesznek lehetővé.

A négy évnél fiatalabb DAF First Choice tehergépkocsikra most alapfelszereltségként 12 hónapos teljes körű gyártói garancia vonatkozik, amely természetesen az összes gyári opcióra kiterjed. A négy és öt év közötti First Choice tehergépkocsik 12 hónapos hajtáslánc-garanciával rendelkeznek.

„Egyedülállónak számít, hogy egy használt tehergépkocsi alapfelszereltségként teljes körű gyártói garanciával rendelkezik” – nyilatkozta Marty van den Dungen, a DAF Used Trucks értékesítési igazgatója. „Kizárólag azért tudunk ilyen garanciát adni, mert a DAF példátlanul kiváló minőséget biztosít. A First Choice tehergépkocsik valóban olyan jók, mint az új járművek. Ráadásul nem elég, hogy a DAF Euro 6 tehergépkocsijai hatékonyabbak, mint valaha, az új tulajdonosok a legalacsonyabb útdíjak előnyeit is élvezhetik Németországban, valamint azt, hogy ezeket a tehergépkocsikat beengedik a számos európai nagyvárosban, ipari területen és kikötőben létrehozott alacsony károsanyag-kibocsátási zónákba is.”

Minden First Choice tehergépkocsi megvásárolható a PACCAR Financial által kínált vonzó finanszírozási feltételekkel, és az új tulajdonosok kedvező DAF MultiSupport javítási és karbantartási szerződéseket is igénybe vehetnek.

 


 

 

Sajtókapcsolati adatok: 

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com