DAF-LF-Fleet-Truck-of-the-Year-2018

Ismét az „Év Flottateherautója” a DAF LF

 
  • 2018. december 10., hétfő
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Immár a második egymást követő évben nyerte el a DAF Trucks terítőfuvarozásra készült, piacvezető DAF LF sorozata a brit „Év Teherautója” („Truck of the Year”) kitüntetést a 2018-as Haszonjármű-flottadíjak (Commercial Fleet Awards) közül. Az idén ez már a DAF ötödik csúcsszintű elismerése az európai piacokon.

 

A DAF LF elsősorban sokoldalúságával, megbízhatóságával és a flottaüzemeltetők számára is vonzó adottságaival, valamint a DAF színvonalas aftersales-támogatásával győzedelmeskedett a komoly vetélytársak alkotta mezőnyben. A zsűri szerint „Az LF a flottaüzemeltetők kedvenc modelljeként őrizte meg címét. Városi környezetben mutatott sokoldalúsága meghatározó tényező, míg tágas fülkéje és kifinomult vezethetősége a gépkocsivezetők kedvencévé avatja. A DAF hatékony támogatása, a megbízhatóság és az alacsony üzemeltetési költségek összességében verhetetlen együttest alkotnak.”

A DAF Truck nehézkategóriájú XF-sorozata – a CF család mellett – korábban már elnyerte a 2018-as „Nemzetközi Év Teherautója” („International Truck of the Year 2018”) kitüntetést, majd Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában és Észak-Írországban a helyi „Év Teherautója” („Truck of the Year”) díjakat is.

„Természetesen nagy örömmel tölt el minket az újabb győzelem, különösen ilyen színvonalas mezőnyben” – emelte ki Richard Zink, a DAF Trucks igazgatótanácsának az értékesítés és a marketing területeiért felelős tagja. „LF sorozatunk a kategória intenzív piaci versenyében bizonyított ismét csúcsszínvonalú teherautóként.”

 
 
 

 

Sajtókapcsolati adatok: 

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com