DAF New XF For Primafrio

Új DAF XF tehergépkocsikat szerzett be a Primafrio

 
  • 2018. január 11., csütörtök
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Spanyolország élenjáró fuvarozóvállalata, a Primafrio nemrég 280 DAF XF tehergépkocsit állított munkába. „Az első körben beszerzett 30 XF kiváló megbízhatósága és üzemanyag-fogyasztása alapján további 250 járművet vettünk át” – mondta Juan Conesa, a Primafrio ügyvezető igazgatója. „Ezek a nagyszerű új teherautók annak a tervünknek a részét képezik, hogy tovább bővítjük üzleti tevékenységünket Európa-szerte.”


 

Az 1960-as évek elején alapított Primafrio mára az iparág egyik vezető fuvarozóvállalatává fejlődött, amely hűtött, illetve fagyasztott élelmiszerek és nagy értékű áruk szállítására szakosodott. A maga szegmensében Európa leggyorsabban növekvő vállalatai közé tartozik. A Primafrio központja Murcia városában található, ezenkívül a spanyolországi Andalúziában, Katalóniában és Baszkföldön, valamint Portugáliában, Franciaországban és Németországban is működtet kirendeltségeket. Korszerű telephelyein csúcsszínvonalú hűtőraktárakat üzemeltetve kínálja ügyfeleinek a hozzáadott értéket képviselő logisztikai szolgáltatások széles választékát. A Primafrio teljes flottája jelenleg több mint kétezer tehergépkocsit számlál.

Piackutatáson alapuló döntés

„Döntésünket, hogy a csúcsminőségű DAF XF típust választjuk, alapos piackutatás előzte meg” – tette hozzá Juan Conesa. „Prémium-színvonalú fuvarozási szolgáltató pozíciónk megtartásához egy olyan prémiumtermékre van szükségünk, amely a legkisebb üzemeltetési költségeket nyújtja, többek között a legkisebb üzemanyag-fogyasztás révén. Továbbá a Primafrio elkötelezett a környezetvédelem iránt. A DAF felülmúlta a várakozásainkat, mivel kis CO2-kibocsátást biztosít. Ez az új generációs XF bemutatásának is köszönhető, amelynek legalább hét százalékkal javult az üzemanyag-hatékonysága, új mércét felállítva az iparágban. Hasonlóképpen arra is folyamatosan törekszünk, hogy a legjobb körülményeket biztosítsuk dolgozóinknak. A legkényelmesebb és legtágasabb Super Space Cab fülkét választottuk, hogy járművezetőink a piac lehető legjobb tehergépkocsijával dolgozhassanak.”

A Primafrio 250 DAF XF tehergépkocsiját a 12,9 literes PACCAR MX-13 motor (365 kW/480 LE) hajtja.

„Teherautóink minőségének, megbízhatóságának, hatékonyságának és járművezetői kényelmének hatalmas elismerése, hogy olyan élenjáró fuvarozóvállalatok is az új generációs DAF XF típust, a 2018-as Év Tehergépkocsiját, választják, mint a Primafrio” – mondta a DAF Trucks elnöke, Preston Feight. 

 
 
 

Sajtókapcsolat

Ön újságíró? Keressen bennünket a vállalatunkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, illetve bármilyen egyéb témával kapcsolatos bővebb tudnivalókért.

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com