DAF Trucks Presents Limited 90th Anniversary Edition

A DAF Trucks bemutatja korlátozott darabszámú 90th Anniversary Edition modelljét

 
  • 2018. február 2., péntek
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

A DAF Trucks bemutatja új XF sorozata korlátozott darabszámú 90th Anniversary Edition változatát, amely azon alkalomból született, hogy a holland Hub van Doorne 90 esztendeje alapította meg a mára Európa egyik legsikeresebb tehergépkocsi-gyártójává fejlődött DAF márkát. A különleges jubileumi modell prémiumszínvonalú felszereltséggel, exkluzív dekormotívumokkal és igényes külső dizájnelemekkel, valamint – még jobban kiemelve exkluzív stílusát – a kategóriavezető Super Space vezetőfülkével és a PACCAR legerősebb, 530 LE/390 kW teljesítményű MX-13 motorjával érkezik.

 

A 90th Anniversary Edition változat összesen mindössze 250 példányban, az európai kontinens piacaira 4x2 hajtásképletű nyergesvontató (FT), míg az Egyesült Királyság és Írország számára 6x2-es nyergesvontató (FTG) kivitelben készül. Mindegyik jármű egyedi sorszámot kap, amely a belső dekorbetéteken, illetve az ajtók kinyitásakor feltűnő, megvilágított DAF logó-panelen is megjelenik.

Tekinteteket vonzó, egyéni külső megjelenés

A DAF „Nemzetközi Év Teherautója 2018” („International Truck of the Year 2018”) díjjal kitüntetett sorozatának egyedi, korlátozott darabszámú változata háromféle vonzó metálárnyalatban – fekete (Special Black), vörös (Rouge Flamme) és kék (Jamaica Blue) –rendelhető. Hűtőrácsán az XF 90th Anniversary Edition exkluzív karakterét hangsúlyozva kék vagy vörös díszcsíkok húzódnak. A DAF jól ismert, történelmi emblémája büszkén jelenik meg e modell fülkéje elején, oldalain és hátoldalán. 

Csúcsszínvonalú felszereltség

A DAF egyedi 90th Anniversary Edition modellje különösen gazdag felszereltséggel érkezik, amelyben egyebek mellett a fülke színére fényezett külső elemekkel készült, légrugózású Super Space vezetőfülke, a LED-technikájú fényszórók, a Skylights, a kanyarodófény és a ködfényszórók, az oldalsó elemekkel kiegészített tetőlégterelő, az oldalburkolatok (4x2), valamint az Alcoa könnyűfém keréktárcsák is megtalálhatók. A fülketetőn légkürtök tűnnek fel.

Egyedi stílusú beltér

A kiemelkedő kényelemmel szolgáló, Exclusive kivitelű belteret olyan egyéni megoldások jellemzik, mint a DAF történelmi márkaemblémájának nyomata az extra bőrbevonatú, légrugós ülések fejtámláin. A DAF e klasszikus logója az ajtókárpitokon, a vezetőinformációs rendszeren (Driver Information Panel), valamint a high-end rádió-navigációs rendszeren is megjelenik.

A belső kárpitozás emellett bőrbevonatú ülésekkel, kartámaszokkal és ajtókárpitokkal készül, s ugyancsak bőrrel borított kormánykerék egészíti ki. A felszereltségben mindezeken túl automatikus légkondicionáló berendezés, tetőre szerelt állóhelyzeti légkondicionálás, TruckPhone, mikrohullámú sütő, a DAF népszerű, az alsó ágy alá épített hűtőszekrénye és a DAF Night Lock technikája is szerepel.

Különleges ajándékcsomag

Az XF mindegyik 90th Anniversary Edition példányához sorszámozott különleges ajándékcsomag is jár, tiszta bőr utazótáskával, bőrbetétekkel varrott, stílusos kabáttal, különleges bőrtokban egy DAF Waterman tollal, bőr hitelkártya-tárcával, illetve a 90th Anniversary Edition a DAF vezető formatervezője, Bart van Lotringen készítette rajzával.

Hub van Doorne

„Teherautói fejlesztésekor Hub van Doorne mindenkor a technikára, a funkcionalitásra és a vezető kényelmére összpontosított” – hangsúlyozta Preston Feight, a DAF Trucks elnöke. „A nemes stílusú 90th Anniversary Edition nagyszerű vállalatunk alapítója előtt tiszteleg.”


 
 
 

Sajtókapcsolat

Ön újságíró? Keressen bennünket a vállalatunkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, illetve bármilyen egyéb témával kapcsolatos bővebb tudnivalókért.

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com