Az utak legkiválóbb mindenes tehergépkocsija

A DAF CF alkalmas regionális, országos vagy nemzetközi szállításra, sima utakon vagy nehéz terepen. A DAF CF sorozat mindent visz: traktor- vagy merev alvázas változatban, két-, három-, illetve négytengelyes konfigurációban kapható. Az intenzív használatra készült, többfunkciós tehergépkocsi bármilyen alkalmazási területen megállja a helyét az ömlesztett vagy tartályos szállításoktól az építőiparban végzett kemény munkán keresztül a hulladékszállításig és az elosztásig.

  • Továbbfejlesztett üzemanyag-takarékosság,
  • nagyobb teljesítmény és nyomaték alacsonyabb fordulatszámon,
  • akár 100 kilogrammal nagyobb rakomány,
  • akár 200 000 km-es szervizintervallumok,
  • elsőosztályú felépítményező-barátság,
  • DAF Connect flottafelügyeleti rendszer a legmagasabb szállítási hatékonyság érdekében
 
DAF CF DTE

A DAF szállítási hatékonyság a PURE EXCELLENCE minőség mozgatórugója

A DAF CF iparágvezető üzemanyag-takarékossági mutatókkal büszkélkedhet. Az alacsonyabb fordulatszámokon jelentkező magasabb nyomaték és az optimalizált hajtáslánc kombinációja, az új, nagy hatékonyságú hátsó tengelyek, a továbbfejlesztett elektronika és az aerodinamikai fejlesztések akár 7%-kal jobb üzemanyag-hatékonyságot eredményeznek a távolsági fuvaroknál. Az üzemanyag-takarékosság pedig segít a teljes tulajdonlási költségek csökkentésében.

 
fuel consumption

7

%-kal alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás

Additional payload

100

kg-mal nagyobb hasznos teher

Service check up

200,000

km-es szervizintervallumok

 
Fuel efficiency

Nagyobb rakománysúly

Az eddigieknél könnyebb DAF CF nagyobb rakománysúlyt biztosít, ami szintén elősegíti nyereségességének növelését. Az új, kimagaslóan hatékony, mégis rendkívül kis méretű kibocsátás-utókezelő rendszer (EAS) 50 kg-mal könnyebb. Az áttervezett motorok és az alváz optimalizálása további súlycsökkenést eredményez. A tengelykonfiguráció függvényében ezek a fejlesztések akár 250 kg-mal is csökkenthetik a jármű tömegét. A DAF CF több terhet tud szállítani, ami felbecsülhetetlen értékű előnyt jelent például az áruterítő alkalmazások esetében, ahol minden kilogramm számít.

Maximális üzemidő

A CF eddig is híres volt nagy megbízhatóságáról. Az új elektromos és elektronikus architektúra tovább javítja ezt a teljesítményt. Továbbfejlesztették és egyszerűsítették a vezetékeket és csatlakozókat a lehető legnagyobb megbízhatóság és kiváló rugalmasság érdekében, ha kiegészítőket kell beépíteni. Az eredmény a jármű maximális rendelkezésre állása és alacsonyabb üzemeltetési költségek. A szervizintervallumokat is nem kevesebb mint 200 000 kilométerre növeltük!

 
 
 

 

A DAF CF részletesebben

 

DAF CF
Külső kialakítás

A DAF CF-et külsője a legmodernebb formatervezési elemeivel esztétikai szempontból egyedi osztályba sorolja.

DAF CF
Új etalon a vezetési kényelem terén

Mivel a DAF CF a legsokoldalúbb tehergépkocsi a piacon, számos opciót kínál a fülke egyéni ízlés és szállítási igények szerinti testre szabására.

 
DAF XF
Kiváló hajtáslánc

Ahhoz, hogy akár 7%-kal nagyobb üzemanyag-hatékonyságot, és ennek eredményeként akár 7%-kal alacsonyabb CO2-kibocsátást lehessen elérni, először is a megfelelő hajtásláncot kell kiválasztani a munkához.

DAF CF
A tökéletes alap, amelyre építhet

A DAF CF az alváz-konfigurációk tekintetében páratlan rugalmasságot tesz lehetővé, akár kampós emelővel, síkplatóval, dobozos felépítménnyel vagy bármilyen más felépítménnyel van felszerelve.

 
DAF 3D truck configurator

DAF tehergépkocsi-konfigurátor

A hatékonyság a pontosan az Ön igényeinek megfelelő alkalmazási területre szabott tehergépkocsi kiválasztásával kezdődik. Szabja testre a fülkét, a színeket, a jármű külsejét, a hajtásláncot, az alvázat és egyéb jellemzőket a DAF 3D-s tehergépkocsi-konfigurátora segítségével.

Konfigurátor indítása
 
 

DAF-márkakereskedőink útmutatással szolgálnak 

A hatékony szállítás többet jelent a tökéletes kamionnál. DAF-márkakereskedőink ezért professzionális szolgáltatások széles választékával kínálnak teljes körű szállítmányozási megoldást, és segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő járművet és a legjobb finanszírozási lehetőséget, és megőrizni flottája tökéletes állapotát.

DAF Connect visual

Connected szolgáltatások

A DAF Connect flottakezelő platform segítségével valós idejű betekintést nyerhet járművezetői, járművei és logisztikai folyamatainak teljesítményébe. Az év 365 napján, napi 24 órában online elérhető információk segítenek megnövelni a járműkihasználtságot, csökkenteni üzemeltetési költségeit, és optimalizálni logisztikai hatékonyságát.

További tudnivalók