A városi használatra tervezett tehergépkocsi

Ismerje meg új családtagunkat: Az új generációs DAF XB. Új, masszív és sokoldalú tehergépkocsink. Akár városi áruterítésre, speciális városi alkalmazási területre, például szemétgyűjtéshez vagy belvárosi építkezésen használható tehergépkocsira van szüksége, az új DAF XB a legjobb választás. Ha alacsony zajszintű, kibocsátásmentes tehergépkocsit keres városi használatra, az elektromos XB Electric változat minden igényét kielégíti.

 
 
DAF XB Electric

Nulla károsanyag-kibocsátású városi áruterítés

Az új DAF XB Electric tökéletesen alkalmas a fenntartható városi és regionális áruterítésre. Az új modellsorozat akkumulátoros elektromos járművek átfogó választékát is magába foglalja, így támogatva a szállítmányozási vállalatokat a zéró károsanyag-kibocsátásra való áttérésben. Az új DAF XB a lehető legalacsonyabb környezeti lábnyomot ötvözi a kategóriaelső hatékonysággal, biztonsággal és kényelemmel.

DAF XB

Erőteljes teljesítményű dízel

Az innovatív, teljesen akkumulátoros elektromos hajtáslánc mellett az új DAF XB PACCAR PX-5 és PACCAR PX-7 dízelmotorral is kapható. Ezek a motorok készen állnak a HVO alkalmazására, akár 90%-kal csökkentve a CO2-kibocsátást („well-to-wheel”, azaz kitermeléstől az üzemanyagtartályig).