Step-into-XD-ITOY

Lépjen be a jövőbe!

A DAF az új XD típussal nyitja meg a jövő kapuit az áruterítésben és a szakipari szegmensben. Merész etalont teremt a szegmensek számára olyan izgalmas és új funkciókkal, amelyek igazi változást hoznak.

  • A legjobb közvetlen látótér a forgalmas nagyvárosi területeken.
  • Könnyű, kétlépcsős beszállás a járművezetőknek, akik naponta rengetegszer hagyják el a fülkét, és szállnak vissza járműbe.
  • Rendkívül kényelmes vezetési helyzet, minden eddiginél nagyobb beállítási tartománnyal.

Az eredmény egy járművezetéshez, munkavégzéshez és pihenéshez egyaránt kiváló környezet.

 

 
 

A megfelelő fülkeváltozat az Ön áruterítési vagy szakipari alkalmazásaihoz

Az új generációs DAF XD típus Day Cab, Sleeper Cab vagy Sleeper High Cab fülkével kapható, a 2-, 3- és 4 tengelyes konfigurációk teljes választékával, vontató és tehergépkocsi-alváz változatban, egyszeres vagy kettős hajtással egyaránt. Így mindig a legmegfelelőbb járművet választhatja ki az adott alkalmazásához.

 
 

Kiemelkedő biztonság, hatékonyság és kényelem,
az alkalmazástól függetlenül

A mai zöld, élhető városok nagy követelményeket támasztanak az áruterítő járművekkel szemben. Csendesebbnek és tisztábbnak kell lenniük, és védeniük kell a veszélyeztetett úthasználókat. Ugyanez vonatkozik a szakipari alkalmazások széles körére is. Ezért a sokoldalú új generációs XD tele van olyan innovációkkal, amelyek mindezt lehetővé teszik, és új mércét állítanak fel a biztonság, a hatékonyság és a vezetői kényelem terén.

 
AR-app-visual

Ismerje meg az új generációs DAF-ot a kiterjesztett valóságban!

További tudnivalók a YouTube-on

Az alkalmazás letöltése

Töltse le az alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból most!

App Store Google Play

 
 
Distribution-Banner-3840x1300_02

Virtuális DAF-élmény

Fedezze fel az új generációs DAF XD típust, vegyen részt egy virtuális tesztvezetésen, és tekintse meg a virtuális DAF-élmény által kínált számos lehetőséget!

Látogasson el ide:
 
 
ITOY-award-line-up-2023