DAF-parts-Webshop-header

Eredeti DAF cserealkatrészek

 

Alkatrészekre van szüksége DAF-tehergépkocsijához? Akkor Önnek a felújított cserealkatrészek jelenthetik a tökéletes megoldást. Az eljárás nem is lehetne ennél egyszerűbb: Ön leadja a régi alkatrészt, és vásárol helyette egy másikat. Ez egy rendkívül költséghatékony alternatíva az új alkatrész vásárlása helyett, cserealkatrészeink pedig a legszigorúbb minőségi szabványoknak is megfelelnek. Ráadásul a DAF kínálja a cserealkatrészek legszélesebb választékát az egész iparágban.

Az eredeti cserealkatrészek előnyei

Miért érdemes eredeti DAF cserealkatrészt választani? Összegyűjtöttük, milyen előnyökkel jár az Ön számára:

  • Az új alkatrészekkel megegyező szabványok és az eredeti DAF műszaki előírások szerint felújítva
  • Az átfogó tesztelésnek köszönhetően garantált a kiváló minőség
  • Kiváló ár-minőség arány — értéket kap a pénzéért
  • Előre tudhatók a költségek
  • Az alkatrészek újrahasznosítása elősegíti a környezeti fenntarthatóságot
  • Gyorsan elérhető, így a jármű hamarabb visszajuthat az utakra
  • Teljes körű DAF garancia az alkatrészekre és a munkadíjakra is
 
 
DAF services parts Supply

Cserealkatrész-példák

Az összes eredeti cserealkatrész megfelel ugyanazoknak a minőségi szabványoknak, mint az új alkatrészek, megrendelésük pedig gyors és egyszerű. Cserealkatrész választékunkban DAF-motorok, sebességváltók, tengelykapcsolók, indítómotorok és generátorok is megtalálhatók. Mindegyik csúcsminőségű, teljes körű garanciával.

Csúcsminőségű cserealkatrészek

Az eredeti DAF cserealkatrészek mindig megfelelnek a legszigorúbb minőségi szabványoknak. Az új alkatrészekre vonatkozó, érvényes DAF szabványok szerint teljes körű felújításon és tesztelésen esnek át. Ez azt jelenti, hogy cserealkatrészeink minősége garantáltan megegyezik az új alkatrészekével. Ebből következően a cserealkatrészekre is ugyanaz a teljes körű garancia érvényes.