DAF XF 480 SSC Tekintélyes flotta

Ötven DAF XF 480 SSC mega nyerges vontatót állított munkába a Horváth Rudolf Intertransport Kft.

Tekintélyes flotta

 
Download
  • 2021. április 23., péntek
  • DAF Hungary Kft
 

Újabb prominens fuvarozóvállalat bizalmát nyerte el a DAF márka hazánkban. Ugyanis az idei év első hónapjaiban félszáz igényes megjelenésű és rendkívül jól felszerelt XF 480 Super Space Cab mega nyerges vontatót vett át a Horváth Rudolf Intertransport Kft. A cég vezetősége igen kedvező tapasztalatokról számolt be.

 

 

Túlzás nélkül kijelenthető, hogy Magyarország egyik meghatározó logisztikai szolgáltatója a Horváth Rudolf Intertransport Kft. Nevét szinte mindenki ismeri, hiszen járműveinek oldalán éppúgy nagy betűkkel olvasható, mint az M3-as autópálya mellett fekvő hatvani telephelye raktárépületének tetején. A családi vállalkozást Horváth Rudolf és felesége, Horváthné Pók Erika alapította 1986-ban belföldi fuvarozásra. Nemzetközi fuvarozással 1992 óta foglalkoznak, majd 1995-ben korlátolt felelősségű társasággá alakították a céget a további fejlődési lehetőségek érdekében. A vállalkozás központját 2010-ben Hatvanba helyezték át, majd az ország több pontján is létesítettek raktárakat, amelyek együttes kapacitása hamarosan eléri a 110 ezer négyzetmétert.

Több mint háromszáz jármű

A Horváth Rudolf Intertransport Kft. elsősorban raklapos szárazárukat szállít nyugat-európai viszonylatokon, főként Németországba, a Benelux államokba, Svájcba és Angliába. Járművei évente átlagosan 140 ezer kilométert futnak, átlagosan 15 tonna rakománnyal. A flottában jelenleg 255 függönyponyvás, illetve dobozos felépítményű nyerges, illetve tandemtengelyes pótkocsis szerelvény, 15 darab 7,5 és 3,5 tonna össztömegű tehergépjármű, valamint 39 autóbusz üzemel. Az eszközök átlagos életkora csupán 2,5 év. 

Nyomós érvek

„Legutóbb 1998-ban szereztünk be DAF járművet, egy 95XF 430 vontatót. Ennek a vontatónak nemrég megkezdtük a restaurálását, hogy régi pompájában kiállíthassuk a telephelyünkön” – kezdte Horváth Rudolf, a Horváth Rudolf Intertransport Kft. ügyvezető igazgatója. „Több ok miatt tértünk vissza ennyi év után a holland márkához, méghozzá egyből egy ötvendarabos flotta megrendelésével. Járt nálunk nemrég egy XF tesztjármű, amellyel jó tapasztalatokat szereztünk, többek között az üzemanyag-fogyasztást illetően. Öt autóbuszunkban DAF motor dolgozik, és ezek kapcsán elégedettek vagyunk a Hungarotruck Kft. nyíregyházi szervizének kiszolgálásával. Mindemellett kaptunk egy előnyös szolgáltatásokat is magában foglaló, kedvező ajánlatot” – magyarázta Horváth Rudolf. 

Teljes kényelemben

„Cégünk vezetősége mindig is nagy figyelmet fordított arra, hogy a lehető legjobb munkakörülményeket biztosítsa a dolgozóinak, beleértve természetesen a gépjárművezetőket is” – vette át a szót Buborék Gábor, a Horváth Rudolf Intertransport Kft. vezénylési csoportvezetője. „Így az új DAF vontatók is szinte minden elérhető biztonsági és kényelmi berendezést megkaptak a teljesen LED-es fényszóróktól, az Xtra Comfort matracon, komfortülésen és álló helyzeti légkondicionálón át a belső biztonsági ajtózárig. Ennek is köszönhető, hogy az első hónapok visszajelzései alapján munkatársaink várakozásait felülmúlóan teljesítenek az XF modellek, amelyek műszaki megoldásait, hajtásláncát, vezethetőségét is dicsérettel illetik. Kollégáink nagyon hasznosnak találták az új munkaeszközeikhez a Hungarotruck Kft.-től kapott járművezető-továbbképzést, mi pedig azt látjuk, hogy akik ennek megfelelően használják a gépkocsijukat, azok lényegesen jobb üzemanyag-fogyasztást érnek el. Munkatársaink vezetési stílusának kiértékeléséhez saját vállalati rendszerünk mellett a DAF Connect telematikai rendszert is alkalmazzuk” – tette hozzá Buborék Gábor.

Vonzó szolgáltatások

„Az új DAF XF nyerges vontatók mindegyikére MultiSupport Full Care teljes körű szervizszerződést kötöttünk három évre, illetve 420 ezer kilométerre, amely még mentésre is kiterjed. Kifejezetten szimpatikusnak tartjuk a Full Care szerződésben garantált rövid elkészülési határidőt egy esetleges váratlan probléma esetén, ami nagyon fontos számunkra. „Nagy öröm, hogy több mint huszonkét év után ismét a DAF márkát választotta a Horváth Rudolf Intertransport Kft. Bízom benne, hogy egy hosszú távú kapcsolat alakul ki ebből. Mi mindent elkövetünk ennek érdekében, és igyekszünk tudásunkkal és szolgáltatásainkkal a lehető legjobban segíteni a cég minden részlegét” – mondta a flottaátadás kapcsán Szentpáli-Gavallér Péter, a Hungarotruck Kft. ügyvezető igazgatója.

 

 

További információ:

DAF Hungary Kft.
Mile Orsolya +36 (30) 256 0469
Marketing asszisztens