Download
  • 2019. szeptember 25., szerda
  • Budapest
  • DAF Hungary Kft.
 

Bruti Terzo versenyez majd Magyarország színeiben a DAF Járművezető-verseny nemzetközi döntőjén

18 tehergépkocsi-vezető versenyez majd ezen a hétvégén Luxemburgban a Goodyear tesztpályáján

Bruti Terzo, a magyarországi Transemex Kft. tehergépkocsi-vezetője lesz a 18 európai hivatásos gépkocsivezető egyike, aki versenybe száll majd ezen a hétvégén a DAF Járművezető-verseny nemzetközi döntőjén Luxemburgban. A gépkocsivezetők fej- fej mellett küzdenek majd a hőn áhított Év Tehergépkocsi-vezetője címért, miután megnyerték a saját országukban a DAF Járművezető-verseny országos döntőjét.

 
Bruti Terzo DAF Driver Challenge
Bruti Terzo magyar tehergépkocsi-vezető versenyez majd a DAF Járművezető-verseny nemzetközi döntőjén ezen a hétvégén Luxemburgban.
 

A kiváló tehergépkocsi-vezetők igazi szakemberek, akik kihozzák teherautójukból a maximumot. A DAF Járművezető-versenyen eldől, hogy melyik tehergépkocsi-vezető a legprofibb. A maga nemében egyedülállóan a DAF Járművezető-versenyen bárki indulhat, aki rendelkezik tehergépkocsi-vezetői engedéllyel, függetlenül attól, hogy egyébként milyen márkájú járművet vezet.

Megkülönböztető tényező

A DAF Járművezető-verseny döntőjéhez vezető út az idei év első felében kezdődött egy nevezéssel, amely során az indulóknak meg kellett győzniük egy zsűrit a szaktudásukról, elhivatottságukról, készségeikről és szenvedélyességükről. Csak a legjobbak legjobbjai kaptak meghívást, hogy az országos versenyeken részt vegyenek Európa-szerte és azon túl is. Mind a harminc országos teszt eredményeit összesítették, hogy kiválasszák azt a 18 döntőst, aki a legkiválóbban teljesített és továbbjutott a döntőbe. Ezt a döntőt ezen a hétvégén rendezik meg – szeptember 28-án és 29-én – a Goodyear lenyűgöző tesztpályáján Luxemburgban, Európa legnagyobb járműszemléző vállalata, a DEKRA felügyelete alatt.

„Nagyszerű gépkocsivezetők, akik nagyszerűvé teszik a tehergépkocsikat”

Richard Zink, a DAF Trucks igazgatótanácsának marketingért és értékesítésért felelős tagja így nyilatkozott: „Már évtizedek óta olyan tehergépkocsikat gyártunk, amelyek piacvezető járművezetői kényelmet nyújtanak a gépkocsivezetők mindennapos munkáját segítő vezetéstámogató technológiák széles választékával. Azonban csak a gépkocsivezetők tudják érvényre juttatni egy jármű valós képességeit. Ezért versenyre hívunk minden sofőrt, hogy kiváló járműveink volánja mögött megmutathassák kimagasló vezetési készségeiket.”

Bemutatkozik a magyar versenyző

Hazánkat Bruti Terzo képviseli majd a nemzetközi döntőn. A higgadt, türelmes személyiségű, 52 éves, olasz születésű, de már magyarországi lakos 2016 óta a Transemex Kft.-nél dolgozik. „Több mint fél éve egy DAF XF 480 modellel járom Európát, főként Németország, Hollandia és Dánia útjait. A tehergépjármű-vezetői engedélyemet 1987-ben szereztem meg, így kellő tapasztalattal a hátam mögött neveztem be a DAF versenyére. Maximalista gépkocsivezetőnek tartom magamat, azaz mindig százszázalékos vezetési teljesítményre törekszem. Természetesen a döntőn is igyekszem majd a legtöbbet kihozni magamból” – mondta Bruti Terzo.

 

 

 

További információ:

DAF Hungary Kft.
Mile Orsolya +36 (30) 256 0469
Marketing asszisztens