DAF KV

Közös sikertörténet

Három évtizedes múltra tekint vissza a K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft. és a DAF márka gyümölcsöző kapcsolata

 
  • 2019. szeptember 13., péntek
  • Budapest
  • DAF Hungary Kft.
 

Idén harmincéves a K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft., amely jóformán a kezdetektől fogva DAF tehergépkocsikkal dolgozik. A vállalkozás a mai napig dinamikusan fejlődik, folyamatosan bővül a profilja és a járműparkja, ehhez pedig mindvégig kiváló partnernek bizonyult a DAF. A gyümölcsöző kapcsolat részleteiről örömmel számolt be Varga József, a K&V Kft. ügyvezetője és társtulajdonosa.

 

Jozsef Varga KV

A K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft. ügyvezetője és társtulajdonosa Varga József számol be az elmúlt harminc évről.

Varga József 1989-ben feleségével közösen indította útjára családi vállalkozását, amely azóta is lendületesen fejlődik. A cég járműállománya folyamatosan nőtt az elmúlt három évtizedben, így ma már több mint háromszáz fuvareszköz alkotja a flottáját, tehergépjárművek és személyszállító eszközök egyaránt. A kezdetektől az árufuvarozás jelenti a fő profilt, ám ezt ma már raktározás, járműjavítás, műszaki vizsgáztatás, személyszállítás és üzemanyag-kereskedelem is kiegészíti.


DAFKVatadas2

Kiváló termékekhez minőségi szolgáltatások

„Első DAF járművünket 1990-ben szereztük be, és azóta töretlen a kapcsolatunk ezzel a márkával. Felhasználóként éppúgy elégedettek vagyunk a DAF tehergépkocsikkal, mint azzal a hozzáadott értékkel, amelyet a járművek beszerzése kapcsán és azt követően kapunk. A holland márka termékei jól bevált, megbízható eszközök. Jól mutatja ezt, hogy a belföldön használt teherautóink között akár kétmillió kilométer futásteljesítményűek is szerepelnek, amelyek fődarabcsere nélkül, napi használatban üzemelnek. Ma már hároméves ciklusokat alkalmazunk, vagyis három év után megfelelő visszavásárlási garanciával visszaadjuk a járműveket. Emellett a DAF összes szolgáltatását igénybe vesszük, az értékesítésen túl a szervizhátteret, az alkatrészellátást, az ITS nemzetközi segélyszolgálatot, valamint a javítási és karbantartási szerződést a teljes futamidőre” – kezdte Varga József.

Tapasztalható fejlődés
„Végigéltük a DAF elmúlt három évtizedét, és ez alapján kijelenthetem, hogy folyamatosan tapasztaltuk a fejlődést, főként a műszaki tartalmat illetően. A legújabb generáció esetében a DAF hétszázalékos üzemanyag-megtakarítást ígért, amit igazolnak is az eszközeink. Ez számunkra a környezetvédelem szempontjából is fontos. Gépkocsivezető munkatársaink pedig szeretik az XF típus fülkéjét, amelyet szintén folyamatosan finomít a gyártó. Kiváló a pihenési és a vezetési komfortja, kényelmesek a fekhelyei, csendes, saját meglátásom szerint is személyautós minőséget biztosít. Az új, 480 lóerős motor dinamikus, nyomatékos, míg az automatizált váltó megkönnyíti a járművezetők munkáját. Jelenleg már száz új generációs, azaz 2017 utáni, teljes felszereltségű XF 480 Super Space Cab modellt üzemeltetünk” – tette hozzá az ügyvezető igazgató.

KV 30 eves

Gyümölcsöző kapcsolat
„Úgy ítélem meg, hogy minden téren nagyon jó a kapcsolatunk a DAF márkával. Ez leginkább annak köszönhető, hogy mindig azt kaptuk, amit a DAF ígért, az esetleges problémákat pedig megfelelően kezelte a cég. Igazi win-win, azaz mindkét fél számára előnyös kapcsolat a miénk. Éppen ezért mindig jó véleménnyel mondom el a valós tapasztalatainkat a fuvarozó kollégáknak, akik közül sokan döntöttek már a DAF mellett akár egy beszélgetésünk alapján is. Az elmúlt harminc évben sok mérföldkövön léptünk túl együtt, és büszke vagyok arra, hogy egy olyan nagy vállalattá nőttünk, ahol a logisztika terén partnereink minden igényét ki tudjuk elégíteni. Már több mint háromszázan dolgoznak nálunk, ám továbbra is fontosnak tartjuk, hogy családias légkört biztosítsunk a kollégáinknak és kellően tiszteljük őket. A későbbiekben is igyekszünk ezeket az értékeket megtartani, cégünk jövőjét pedig a fiainkban látjuk” – magyarázta Varga József.

Gépkocsivezetői szemmel
Kovács Imre immár kilenc éve dolgozik a K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft.-nél gépkocsivezetőként. Kezdetben még XF95-ös, 410 lóerős, kézi váltós, mega kivitelű szerelvénnyel járt, másfél éve pedig egy új generációs XF 480 Super Space Cab modellt hajt. „Nagyon kedvelem a jelenlegi XF gépkocsimat, hosszú távon is kényelmes, tágas a fülkéje, komfortos a fekhelye, valamint számos kényelmi és vezetéstámogató felszerelést kínál. Nem volt könnyű megszoknom a GPS-es domborzatfigyelő rendszert, ám amióta használom, sokat javult a jármű üzemanyag-fogyasztása. Az új generációs motor érezhetően nyomatékosabb és halkabb az elődjéhez képest, az üzemanyag-fogyasztás pedig néhány literrel csökkent. Közel kétszázezer kilométert futott már a vontatóm, ám meghibásodás még nem fordult elő. Ezért más gépkocsivezetőknek is nyugodt szívvel ajánlanám a DAF XF típust, elsősorban a lakhatás és a kényelem szempontjából. Szerintem egy nagyon jól eltalált konstrukció” – foglalta össze tapasztalatait Kovács Imre.


 

További információ:

DAF Hungary Kft.
Mile Orsolya +36 (30) 256 0469
Marketing asszisztens