Derby-Logistic-DAF-flotta-2019

Tíz új DAF XF 480 Super Space Cab nyerges vontatót szerzett be a Derby cégcsoport

Egyre gazdaságosabbak

 
Download
  • 2019. március 8., péntek
  • DAF Hungary
 

Több mint tíz éve rendszeresen kerülnek DAF nyerges vontatók a Derby Trans Kft., illetve a Derby Logistics Kft. flottájába. Idén februárban öt-öt XF 480 Super Space Cab modellt szerzett be a két cég, amelyeket még ebben az évben várhatóan további körülbelül tíz ugyanilyen jármű követ majd.

 

Szvitek László vállalkozásai igen sokrétű fuvarozási tevékenységet végeznek. Ugyanis az 1996-ban alapított Derby Trans Kft. hűtős és dobozos nyerges szerelvényekkel jellemzően gyógyszeripari és nagy értékű árukat szállít, míg a Derby Logistics Kft. ponyvás mega nyerges szerelvényekkel főként autóipari beszállítást végez Nyugat-Európa területén. A járművek általában 12-18 tonna rakománnyal közlekednek és évente átlagosan 180-200 ezer kilométert futnak. A két cég flottájában összesen 92 nyerges vontató dolgozik, ezeknek körülbelül a fele DAF márkájú.

 

Derby-DAF-flotta-atada-2019

A képen balról jobbra: Boda Gábor, a Hungarotruck Kft. értékesítője, Szvitek László, a Derby Trans Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, valamint a Derby Logistics Kft. tulajdonosa, Kistamás Gábor, a Derby Logistics Kft. ügyvezető igazgatója és Naszvetter Péter, a Hungarotruck Kft. újjármű-értékesítési vezetője.

Meggyőző érvek 

„DAF járműveket 2007 óta üzemeltetünk kedvező szervizköltségeik és megbízhatóságuk miatt, továbbá gépkocsivezető kollégáink szeretik a Super Space Cab fülke tágasságát. Emellett elégedettek vagyunk a DAF szervizkiszolgálásával is. Az új generációs, 480 lóerős modellek pedig másfél literrel kisebb átlagos üzemanyag-fogyasztással dolgoznak, mint a korábbi 460-asok, így még előnyösebbek a fenntartási költségeik. Ezért most tíz XF 480-ast szereztünk be, három év utáni visszavásárlási garanciával, valamint három év garanciával és karbantartási szerződéssel. Idén még további körülbelül tíz DAF XF 480 Super Space Cab vontató forgalomba állítását tervezzük” – mondta Szvitek László, a Derby Trans Kft. és a Derby Logistics Kft. tulajdonosa.