Trans Sped Atadas

Átállás az új generációra

Tíz új generációs DAF XF 450 Space Cab nyerges vontatót vett át a Trans-Sped Cégcsoport

 
  • 2017. október 16., hétfő
  • Budapest
 

Szeptember elején a Trans-Sped Cégcsoport és a DAF márka húszéves együttműködésének megkoronázásaként a teljes körű logisztikai szolgáltatásokat nyújtó csoport tíz új generációs DAF XF 450 Space Cab nyerges vontatót állított munkába. Októberben pedig húsz új DAF XF 480 Space Cab modellt vesz majd át a debreceni székhelyű cégcsoport.

 

Mára hazánk egyik meghatározó logisztikai szolgáltatójává vált az 1990-ben indult Trans-Sped Cégcsoport. Országszerte 12 és egy romániai telephelyén összesen több mint 180 ezer négyzetméternyi fedett raktárral rendelkezik, több mint ötszáz főt foglalkoztat, flottájában pedig több mint kétszáz járműegység dolgozik a kishaszonjárművektől a ponyvás, hűtős, illetve konténerszállító nyerges szerelvényekig. A több mint 150 nyerges vontató háromnegyede DAF gyártmányú.

„Cégcsoportunk húsz éve túlnyomórészt DAF tehergépkocsikat alkalmaz, ezek kedvező beszerzési és üzemeltetési költségeinek, illetve megbízhatóságának köszönhetően. Elégedettek vagyunk továbbá a MultiSupport Full Care teljes körű javítási és karbantartási szerződés előnyeivel is, amelyet általában három évre és évi 140 ezer kilométerre szoktunk kötni. Ezenkívül már fontolgatjuk a DAF Connect flottairányító rendszer bevezetését is. A most átvett tíz XF 450 Space Cab és az októberben érkező húsz XF 480 Space Cab modellen kívül hamarosan még tíz XF 450 Space Cab vontató beszerzését tervezzük” – mondta Tóth Csaba, a Trans-Sped Cégcsoport fuvarozási igazgatója. 

Trans Sped Atadas