Download
  • 2024. március 20., szerda
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V
 

A DAF díjazta 2024 legjobb európai szervizcsapatát

Olaszországból származik a DAF legjobb szerviztanácsadója és műhelytechnikusa

A 2024-es év legjobb európai DAF-szervizcsapata díjat az olaszországi Trentóban működő Interservice S.p.A. technikusa, Giacomo Paladino és szerviztanácsadója, Daniele Cagol nyerte el. Hazánkat Juhász Tamás technikus és Rákosi Attila munkafelvevő képviselte, akik mindketten a Von-Truck Kft. szalántai telephelyén dolgoznak és az erős mezőnyben végül a dobogó legalsó fokára állhattak fel. A kétévente megrendezésre kerülő nemzetközi verseny trófeáját a DAF Trucks eindhoveni központjában lezajlott döntőt követően adták át. A versennyel a DAF a szakképzett műhelytechnikusok és szerviztanácsadók jelentőségét kívánja hangsúlyozni.

 
DAF awards European Service Team of the Year 2024
Az olaszországi Trentóban működő Interservice S.p.A. szerviztanácsadója, Daniele Cagol (balra) és technikusa, Giacomo Paladino (jobbra) megdöbbenve vette át a trófeáját.
 

A tizennyolc különböző európai országból, DAF-márkakereskedőktől és szervizekből is érkező csapatok a kétnapos nemzetközi döntőben bizonyíthatták szakmai tudásukat.

A technikusoknak és a szerviztanácsadóknak is számos nehéz, motorokkal és járművekkel kapcsolatos elméleti és gyakorlati feladatot kellett elvégezniük. A hatékony munkavégzés érdekében a csapatoknak átfogó és mélyreható műszaki ismeretekkel kellett rendelkezniük a járművekkel kapcsolatban, és mindenekelőtt csapatként kellett együttműködniük.

Az év európai DAF-szervizcsapata

„A DAF azért rendezi meg az év szervizcsapata versenyt, hogy hangsúlyozza a szakértő műhelytechnikusok és szerviztanácsadók értékét” – mondta Twan Winters, a DAF Trucks vevőszolgálati igazgatója. „A DAF-tehergépkocsik olyan korszerű járművek, amelyeken a legmodernebb technológiákat használjuk fel a maximális hatékonyság, a biztonság és a járművezető kényelme érdekében. E különleges tehergépkocsik karbantartásához átfogó és alapos műszaki ismeretekre van szükség, a szerviztanácsadóknak pedig tudniuk kell hatékonyan kommunikálni az ügyfelekkel a nyújtott szolgáltatással kapcsolatban.”

Munkalehetőségek a DAF-nál

„Nem lehet eléggé hangsúlyozni az erős szervizcsapatok fontosságát a DAF Trucks előtt álló piaci növekedés támogatásában. A DAF-márkakereskedők ezért Európa-szerte mindig kínálnak lehetőségeket szakképzett és lelkes technikusok számára” – nyilatkozta Albert Florijn, a DAF Trucks márkakereskedői műhelyszolgáltatásokért felelős igazgatója. „A szerviztanácsadónak és a technikusnak szorosan együtt kell működnie az optimális ügyfél-elégedettség biztosítása érdekében. Nálunk a hangsúly a kivételes szolgáltatáson és a minőségen van, egészen a legkisebb részletekig, és a márkakereskedők szervizcsapatai ebből a szempontból döntő szerepet játszanak.”

„Kivételes tanulási élmény” Daniele Cagol szerviztanácsadó és Giacomo Paladino technikus nagy örömmel vette át a trófeáját. Giacomo így nyilatkozott erről: „Látva a többi csapat rendkívül magas színvonalát, az alázat fejezi ki a legjobban azt, amit érzünk. Természetesen hihetetlenül büszkék vagyunk, ugyanakkor nagyon élveztük is a nagy kihívást jelentő feladatokat. A többiekhez hasonlóan nekünk is a maximumot kellett adnunk, ami kivételes tanulási élménnyé tette az eseményt.”

 

Sajtókapcsolat

Ön újságíró? Keressen bennünket a vállalatunkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, illetve bármilyen egyéb témával kapcsolatos bővebb tudnivalókért.

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

Rutger Kerstiens