Download
  • 2023. július 11., kedd
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

A PACCAR Parts az ügyfelek 50 éve tartó sikerét ünnepli

A PACCAR Parts idén ünnepli az 50 éves évfordulóját, mint a minőségi alkatrészek közepes és nagy teherbírású tehergépkocsik, pótkocsik és motorok számára történő forgalmazásának, értékesítésének és forgalmazásának világszínvonalú vezetője. Az átfogó termékkínálat folyamatosan bővül, amely most már nem kevesebb mint 180000 terméket tartalmaz, és a legmodernebb elektromos járműtöltők teljes sorozatát is tartalmazza az új energiaellátási megoldásokra átálló fuvarozók támogatása jegyében.

 
PACCAR Parts Celebrates 50 Years PDC Eindhoven HH
A PACCAR Parts az 50. évfordulóját ünnepli, mint a minőségi alkatrészek világelső gyártója
 

„A PACCAR Parts örömmel ünnepli ezt a 50 éves mérföldkövet” – mondta Laura Bloch, a PACCAR Parts ügyvezető igazgatója és a PACCAR alelnöke. – „Részlegünk sikere azon alkalmazottaink, és márkakereskedőink kiemelkedő hozzájárulásának köszönhető, akik nap mint nap kivételes támogatást nyújtanak ügyfeleinknek.”

Az alkatrészipar etalonja

A PACCAR Parts első alkatrész-elosztóblokkja (PDC) 1973-ben a Washington állambeli Rentonban nyílt meg, és utat nyitott további létesítmények számára az Egyesült Államokban, Európában, majd az egész világon. A PACCAR Parts ma négy kontinensen 18 elosztóblokkot üzemeltet, 315 000 m2 elosztási kapacitást biztosítva. A Kentucky állambeli Louisville-ben található legújabb elosztóblokk 2022 augusztusában kezdte meg a szállítást, javítva ezzel az alkatrészek elérhetőségét a márkakereskedők és ügyfelek számára az Egyesült Államok közép-, közép-atlanti és dél-keleti régióiban. Európában a PACCAR Parts 4 alkatrész-elosztó központot üzemeltet (Eindhoven, Leyland, Budapest, Madrid), amelyek a kontinens összes DAF márkakereskedőjének szállítanak, és legalább 99,99%-os szállítási megbízhatóságot kínál, ami a tehergépkocsi-alkatrészek iparágának etalonja.

A PACCAR Parts alkatrész-elosztó blokkjai az ügyfélszolgálat javítása érdekében fejlődtek, a márkakereskedői hálózat 1973 óta mintegy 180 helyszínről mára több mint 2 300 helyszínre bővült világszerte, amelyek közül majdnem 1 100 Európában található. Ez javította a termékek elérhetőségét, csökkentette az átfutási időt, és növelte a szolgáltatási lehetőségeket. 

Teljes körű szolgáltatás egy helyen

A „telkes körű szolgáltatás egy helyen” stratégia keretében, amelyben a fuvarozók egyetlen helyről szerezhetnek be minden szükséges alkatrészt flottájuk számára, a PACCAR Parts 1995-ben bevezette az univerzális tehergépkocsi- és pótkocsialkatrészekre vonatkozó programját TRP néven. A több mint 60 000 terméket tartalmazó alkatrészkínálat minden tehergépkocsi- és pótkocsimárka és műhely számára a legkiterjedtebb a tehergépkocsi-iparban. A globális TRP kiskereskedelmi hálózat 42 országban 271 üzletet foglal magában, amelyek közül 99 Európában található.

Globális e-kereskedelmi program

Erős beszállítókkal és üzleti partnerekkel együttműködve a PACCAR Parts ügyfélközpontú alkalmazottai innovatív, szolgáltatásközpontú programokat vezettek be a járművek üzemidejének és az ügyfelek elégedettségének fokozása érdekében. A PACCAR Parts Fleet Services több mint 1 100 kereskedelmi flottát támogat, amelyek több mint 260 000 járművet és 140 000 pótkocsit üzemeltetnek Európában. A PACCAR Parts globális e-kereskedelmi programja online hozzáférést biztosít a szükséges alkatrészekhez a nap 24 órájában.

„Büszkék vagyunk arra, hogy 50 év elteltével is világszínvonalú szolgáltatók és megbízható partnerek vagyunk” – mondta Bloch. – „Alig várjuk, hogy bővíthessük az új technológiák használatát, és példaértékű szerviztámogatást nyújtsunk ügyfeleinknek az elkövetkező 50 évben.”

Dick Leek, a PACCAR Parts Europe ügyvezető igazgatója hozzátette: „Folyamatosan bővítjük termékeinket és szolgáltatásainkat a DAF-márkakereskedőkön keresztül. Készen állunk arra, hogy támogassuk ügyfeleink átállását az új energiaellátási megoldásokra való áttérésben. A PACCAR Parts nem csak mobil és fix PACCAR töltők teljes választékát kínálja, hanem mindenféle cserealkatrészt is kínál az elektromos haszonjárművekhez.”

A globális áruelosztás-bővítés folytatásával a PACCAR Parts tovább javítja az ügyfélszolgálat, a műszaki támogatás és a termelékenység színvonalát azáltal, hogy kiváló ellátáslánc-teljesítményt és megnövelt termékelérhetőséget biztosít.

 

 
 
 

Press Contacts

Are you a journalist and do you have a question? Please contact: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Tel: +31 (0)40 214 2874 
E-mail:  rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

For general questions about DAF, please use:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com

 
Rutger Kerstiens