PACCAR-Parts-announces-construction-of-New-Parts-Distribution-Center_HR

A PACCAR Parts bejelenti egy új alkatrészelosztó központ megépítését

A DAF németországi, svájci és franciaországi ügyfeleinek történő alkatrészellátás további fejlesztése

 
Download
  • 2023. augusztus 25., péntek
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

A PACCAR Parts megkezdi egy új, korszerű alkatrészelosztó központ (PDC) építését Németországban, a bajor Massbach városában. Megtartották a hivatalos alapkőletételt is, amely a 85 millió eurós beruházás kezdetét jelentette. „Az új PDC fontos szerepet játszik a DAF-márkakereskedők, valamint a németországi, svájci és franciaországi ügyfelek részére történő iparágvezető alkatrészellátás megerősítésében” – nyilatkozta Dick Leek, a PACCAR Parts Europe ügyvezető igazgatója.

 

Az új, 22 000 négyzetméter területű létesítmény egy 22 hektáros területen található, és várhatóan 2024-ben nyílik meg. A központ célja, hogy a szállítmányokkal és órákon belül kiszállított sürgős megrendelésekkel világszínvonalú szolgáltatást nyújtson a márkakereskedői hálózat számára.

A PDC több mint 80 000 különböző alkatrész tárolására képes.

A Massbach PDC a legmodernebb, innovatív technológiákat használja a megrendelésteljesítés hatékonyságának növelése érdekében, többek között hangvezérelt anyagkezelést, a legfejlettebb leolvasóberendezéseket és automatizált csomagolórendszereket.

A PACCAR környezetvédelem terén betöltött vezető szerepe is tovább fog erősödni, mivel az épület napenergiával fog működni, és az úgynevezett „zöld tető” koncepciót építik be, a környezetbarát hőszivattyúk pedig egész évben fenntartják az épület hőmérsékletét. A telephelyen elektromos tehergépjármű-töltő állomásokat hoznak létre, és a teljes anyagmozgató berendezés elektromos lesz, ami nulla helyszíni gázkibocsátást és csendes üzemeltetést jelent.

„Az új, korszerű PACCAR alkatrészelosztó központba történő beruházás segít a DAF vállalatnak tovább erősíteni piaci pozícióját Németországban, Európa legnagyobb tehergépkocsi-piacán” – mondta Harald Seidel, a DAF elnöke és a PACCAR alelnöke. „A DAF Németországban vezető importmárka a nehéz tehergépjárművek szegmensében, és a nemrég forgalomba hozott új generációs termékeknek köszönhetően további növekedésre számítunk. A hosszú és nehéz szállítmányozási feladatokra szánt új generációs XF, XG és XG+ tehergépkocsik elnyerték az „International Truck of the Year 2022” (az év nemzetközi tehergépkocsija) díjat, az áruelosztási és szakipari alkalmazásra készült új DAF XD pedig 2023-ban kapta meg ezt a rangos elismerést.

„A Massbach PDC stratégiai elhelyezkedése kibővíti a márkakereskedők körét, és megerősíti az utólagos alkatrész-forgalmazás terén nyújtott világszínvonalú szervizszolgáltatás iránti elkötelezettségünket” – mondta Laura Bloch, a PACCAR Parts ügyvezető igazgatója és a PACCAR alelnöke. „Büszkék vagyunk arra, hogy megtartjuk alapvető értékeinket, és ügyfeleinknek a legmagasabb szintű termékelérhetőséget, kiemelkedő ügyfélélményt és az iparágban páratlan értéket nyújtjuk.”

 
 

Press Contacts

Are you a journalist and do you have a question? Please contact: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Tel: +31 (0)40 214 2874 
E-mail:  rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

For general questions about DAF, please use:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com

Rutger Kerstiens