Download
  • 2023. március 6., hétfő
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

A 250 ezredik DAF MultiSupport javítási és karbantartási szerződés

Egyre több DAF-tehergépkocsira kötnek szervizszerződést

A DAF Trucks fontos mérföldkövet ért el: eddig 250 000 DAF MultiSupport javítási és karbantartási szervizszerződést kötöttek. A DAF MultiSupport a tehergépkocsi kiváló karbantartásának köszönhetően garantálja a jármű maximális rendelkezésre állását. Emellett a szállítmányozók számára a kezdetektől maximális biztonságot nyújt a kilométerenkénti költségek, valamint az optimális irányítási és adminisztratív költségek tekintetében.

 
01-250000th-DAF-MultiSupport-Repair-and-Maintenance-contract
 

A negyedmilliomodik szerződést a Baton Transport svéd-német céggel írták alá egy DAF XG járműre, amely Európa-szerte járja majd a nemzetközi utakat. A 2010-ben alapított Baton Transport közel 400 tehergépkocsi tulajdonosa, és körülbelül 800 alkalmazottat foglalkoztat. A szállítmányozó 12 európai országon keresztül köti össze ügyfelei elosztóközpontjait és kiváló teljesítményt nyújt a nagy távolságú fuvarozásban, áruk széles körét gyorsan célba juttatva. 

Koncentráljon az üzletre!

A DAF MultiSupport javítási és karbantartási szerződések mindig személyre szabottak. Az üzemeltetők kiválaszthatják a saját szolgáltatási szintjüket és a szerződés időtartamát, és lehetőség van a szerződés kiterjesztésére például a felépítményekre is. A DAF-márkakereskedő emellett gondoskodik a karbantartás megtervezéséről és adminisztrálásáról is, így a szállítmányozó vállalatok a fő tevékenységükre koncentrálhatnak.

Fix ár, maximális járműkihasználtság

DAF MultiSupport javítási és karbantartási szerződéssel a szállítmányozók garantáltan tökéletesen karbantartott flottát és maximális járműrendelkezésre állást kapnak rögzített kilométerenkénti áron. A DAF MultiSupport négy szervizcsomagot kínál, a megelőző karbantartástól kezdve, egészen az összes elképzelhető javítási és karbantartási szolgáltatást tartalmazó csomagig. Az Európában 8 irodával rendelkező Baton Transport a DAF MultiSupport Full Care szerződéseket választotta alapként a DAF flottájához, amely több mint 90 járműből áll, és köztük egyre nagyobb számban vannak az új generációs DAF XF, XG és XG⁺ tehergépkocsik – amelyek elnyerték a 2022-es év nemzetközi tehergépkocsija címet.

A DAF MultiSupport segítségével a fő tevékenységére összpontosíthat

Claus Hansen, a Baton Transport vezérigazgatója így összegez: „A tehergépkocsik vásárlásakor legfontosabb kritériumaink a funkcionalitás, a járművezetői kényelem, a biztonság és a teljes tulajdonlási költség. A DAF MultiSupport egyértelmű képet ad a teljes költségekről. Ez azt jelenti, hogy a tehergépkocsik hosszú távon is megfelelően karban lesznek tartva és maximális üzemidőt biztosítanak, miközben minimálisra csökkentik a műhelyszámlákat. A DAF testre szabott javítási és karbantartási szervizszerződése lehetővé teszi számunkra, hogy a fő tevékenységünkkel foglalkozhassunk.”

Minden vállalat részére

„Ügyfeleink segítségére vagyunk, hogy ne kelljen számlahalmokkal bajlódniuk, és a tehergépkocsik folyamatosan úton lehessenek, kiváló szolgáltatásokat nyújtva. A DAF MultiSupport garantálja a maximális üzemidőt minimális erőfeszítéssel, fix kilométerenkénti költség mellett, ami növeli az egyes szállítmányozók szállítási hatékonyságát. Mivel a DAF MultiSupport javítási és karbantartási szerződés mindig személyre szabott, minden vállalat számára a megfelelő szervizszerződést kínáljuk – függetlenül attól, hogy nagyobb vagy kisebb vállalatról van szó.” – mondta el Mike Hoefeiijzersnek, a DAF Trucks kereskedelmi szolgáltatási igazgatója.

 
 
 
 
 

Press Contacts

Are you a journalist and do you have a question? Please contact: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Tel: +31 (0)40 214 2874 
E-mail:  rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

For general questions about DAF, please use:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com

Rutger Kerstiens