Download
  • 2023. június 6., kedd
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF LF Electric a jubileumát ünneplő Van Gogh Múzeumnak

A DAF egy LF Electric áruterítő tehergépkocsit adományozott az amszterdami Van Gogh Múzeumnak, amely 2023-ban ünnepli 50. évfordulóját. Az elektromos DAF-járművet a Van Gogh Múzeum ünnepi ajándékainak holland iskolák és közösségek számára történő szállítására használják.

 
DAF-LF-Electric-for-Van-Gogh-Museum-in-Amsterdam-HH
A DAF LF Electric kulcsait Harald Seidel (a DAF Trucks elnöke) adta át Emilie Gordenkernek (a Van Gogh Múzeum főigazgatójának). A zéró kibocsátású tehergépkocsi Hollandiát járja majd be, hogy egyedi reprodukciókat szállítson inspiráló érdeklődőknek, valamint egyéb promóciós célokra.
 

A Van Gogh Múzeum évente több mint 1,5 millió látogatót vonz a világ minden tájáról, és hivatalosan 1973. június 2-án nyitották meg. A 50. évfordulóját különleges kiállítások és ünnepi tevékenységek sorozatával ünnepli.

„Vincent festményei színesítik az életünket” – mondja Emilie Gordenker, a Van Gogh Múzeum főigazgatója. „Művészete és életfelfogása sokakat inspirál. Még mindig rengeteg Vincent él közöttünk; olyan emberek, akik tehetségükkel vagy szenvedélyükkel másokat is inspirálnak maguk körül. Vagy olyanok, akik másokat támogatnak. Sok kiváló jelölés érkezett, és a zsűri ötven nyertest választott ki, akiknek különleges, limitált példányszámú reprodukciókat adunk át.”

DAF LF Electric 

A Van Gogh Múzeum a DAF LF Electric tehergépkocsit használja a Van Gogh Múzeum speciális tárgyainak, pl. Van Gogh-műalkotások kiváló minőségű 3D másolatainak szállítására, továbbá egyéb promóciós tevékenységekre. A jármű felépítményének fényezése Van Gogh világhírű napraforgós festményének egy részét ábrázolja, belülről pedig kiválóan be van rendezve, hogy méltó környezetben adhassák át a nyerteseknek a Van Gogh Museum Edition festményét.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a Van Gogh Múzeummal együttműködhetünk”

A DAF élen jár a fenntartható közúti szállítási megoldások terén” – tette hozzá Harald Seidel, a DAF Trucks elnöke. „Ügyfeleinknek a legkorszerűbb elektromos járművek teljes választékát kínáljuk, és a legjobb tanácsadással és szolgáltatásokkal támogatjuk őket, beleértve a PACCAR töltőállomásokat és a személyre szabott járművezetői képzést. A DAF lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy nulla kibocsátású szállítási megoldásokat használjanak többféle felhasználási területen, beleértve a regionális fuvarozást, a helyi áruterítést és a szemétszállítást.” 

 

 
 
 

Sajtókapcsolat

Ön újságíró? Keressen bennünket a vállalatunkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, illetve bármilyen egyéb témával kapcsolatos bővebb tudnivalókért.

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

Rutger Kerstiens