Download
  • 2022. június 2., csütörtök
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Az új generációs DAF gyártása elérte a mérföldkőnek számító 10 000. darabot

A legsikeresebb termékbevezetés a DAF több mint 90 éves történetében

A DAF legyártotta a 10 000. új generációs DAF-tehergépkocsiját. Mivel az új generációs DAF XF, XG és XG⁺ sorozat hivatalos gyártása csak idén télen kezdődött el, a mai fordulópont a DAF gyökeres változást hozó tehergépkocsijainak átütő sikerét bizonyítja.

 
New Generation DAF reaches 10000 production milestone
A DAF legyártotta a 10 000. új generációs DAF-tehergépkocsiját.
 

A teljesen új fejlesztésű új generációs XF, XG és XG⁺ sorozat elnyerte a „2022-es év nemzetközi tehergépkocsija” címet, és több európai országban is „Az év tehergépkocsijának” választották. 

Akár 10%-kal jobb üzemanyag-hatékonyság

A DAF a tehergépkocsi-gyártók közül elsőként – és eddig egyetlenként – optimális módon kihasználta a tömegadatokra és méretekre vonatkozó új európai jogszabályokat, és ezáltal új etalont teremtett a hatékonyság, a biztonság
és a járművezetői kényelem terén. A kiváló aerodinamikai tulajdonságok, az új hajtásláncok és a járművezetőt támogató speciális rendszerek együttesen azt eredményezték, hogy ügyfeleink több mint 10%-os üzemanyag-megtakarításról számolnak be, ennek megfelelő csökkenéssel együtt a CO2 -kibocsátásban. 

Győztes kombináció

Richard Zink, a DAF Trucks igazgatótanácsának marketing és értékesítési igazgatója így nyilatkozott: „Az új generációs DAF XF, XG és XG⁺ járművek a járművezetők és a flották kedvencei is. A cégünk zászlóshajóinak számító tehergépkocsik tele vannak újításokkal, formatervezésük gyönyörű, álom vezetni őket, és az iparág legnagyobb és legkényelmesebb fülkéivel vannak felszerelve. A tulajdonosok a legalacsonyabb üzemeltetési költségek és a maximális rendelkezésre állás előnyeit élvezhetik. Ez a tökéletes győztes kombináció.”

Magasan képzett alkalmazottak

Harry Wolters, a DAF Trucks elnöke a következőket tette hozzá: „A mérföldkőnek számító 10 000. legyártott tehergépkocsi nemcsak az új generációs DAF-tehergépkocsik kiváló minőségét bizonyítja, hanem a DAF több mint 10 000 elhivatott alkalmazottjának munkájáról is tanúskodik, akik díjnyertes kamionjaink tervezéséért, fejlesztéséért, gyártásáért, reklámozásáért és ügyfélszolgálatáért felelősek.”

 
 
 

Sajtókapcsolat

Ön újságíró? Keressen bennünket a vállalatunkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, illetve bármilyen egyéb témával kapcsolatos bővebb tudnivalókért.

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

 
Rutger Kerstiens