Download
  • 2021. április 8., csütörtök
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

A DAF kihirdette „A 2021-es év nemzetközi DAF-márkakereskedőjét”

A brit Lawrence Vehicles Ltd. nyerte el „A 2021-es év nemzetközi DAF-márkakereskedője” címet a DAF online keretek között tartott nemzetközi márkakereskedői találkozóján. A Lawrence Vehicles Ltd. etalont teremtett az ügyfélszolgálat terén, és vezető szerepet tölt be az Egyesült Királyságban a tehergépkocsik, alkatrészek és pénzügyi szolgáltatások piacán. Az olasz Zarpellon vállalat nyerte el „Az év PACCAR Parts Europe nemzetközi márkakereskedője” címet. Az Egyesült Királyságban működő Chassis Cab vállalatnak ítélték „Az év PACCAR Financial Europe nemzetközi márkakereskedője” díjat. A lengyel DBK márkakereskedő nyerte meg a fődíjat „Az év használttehergépkocsi-márkakereskedője” kategóriában.

 
The-British-dealer-group-Lawrence-Vehicles-has-been-awarded-DAF-Dealer-of-the-Year-2021-01
A Lawrence Vehicles Ltd. etalont teremtett az ügyfélszolgálat terén, ezzel elnyerte a „2021-es év nemzetközi DAF-márkakereskedője” címet. Paul Entwistle ügyvezető igazgató hihetetlenül büszke.
 

„Csak az a márkakereskedő érdemli meg „Az év nemzetközi DAF-márkakereskedőjének” járó címet, aki kivételesen jól teljesít, és az üzletág minden területén igazi szakértőnek bizonyul” – nyilatkozta Harry Wolters, a DAF Trucks elnöke az online díjátadó ünnepségen. „Egy ilyen márkakereskedő az ügyfél-elégedettség, a szolgáltatások, valamint az üzletvezetés minden egyes területén etalont állít fel. Kiemelkedő teljesítményt nyújt az új és használt tehergépkocsik értékesítésében és szervizelésében. Az év nemzetközi DAF-márkakereskedője emellett aktívan támogatja ügyfeleit a PACCAR Parts és a PACCAR Financial által kínált kiváló szolgáltatásokkal is.”

„A 2021-es év nemzetközi DAF-márkakereskedője”

„Az Egyesült Királyságban működő Lawrence Vehicles márkakereskedői csoport kiemelt figyelmet fordít az ügyfélélmény javítására, és folyamatosan keresi a lehetőségeket tevékenységei bővítésére, például proaktív ügyféltámogatást nyújt a DAF Connect révén, és folyamatosan továbbképzi technikusait ” – tette hozzá Harry Wolters. „Ezen kívül folyamatosan beruház a DAF-márkába, nemrég pedig megnyitottak egy lenyűgöző, új átadás előtti ellenőrző központot az ügyfélélmény további javítása érdekében. A Lawrence Vehicles Ltd. ragyogó példát mutat a többi márkakereskedőnek: olyan professzionális és képzett csapattal szolgál ügyfelei számára, amely nemcsak szenvedélyes, hanem a folyamatos fejlődés iránt is elkötelezett. Ezt bizonyítja a magas szintű ügyfél-elégedettség. Gratulálok az egész csapatnak!”

„A 2021-es év PACCAR Parts nemzetközi márkakereskedője”

„Az olasz Zarpellon – a tavalyi növekedési díj nyertese – ékes bizonyítéka annak, hogy a kemény munka kifizetődő. Az elmúlt 12 hónapban mind a tehergépkocsi-, mind az alkatrész-értékesítése jelentős növekedést mutatott. Ezenkívül a Zarpellon új, csúcstechnológiát képviselő alkatrész-raktározási létesítményeinek megnyitásával a jövőbeli alkatrész-értékesítésbe is beruházott. A Zarpellon csapata rendkívül sikeres a tevékenységében, vagyis abban, hogy a tökéleteset nyújtja az ügyfeleinek” – mondta Dick Leek, a PACCAR Parts Europe ügyvezető igazgatója.
„Jelentős piaci részesedést szereztek azzal, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a javítási és karbantartási szerződésekre, ezáltal ügyfeleik teljes mértékben a fő üzleti tevékenységükre tudnak összpontosítani. Továbbá a Zarpellon a Covid-19 világjárvány során végig nyitva maradt, munkatársai pedig aktív kapcsolatot tartottak és tartanak a mai napig ügyfeleikkel.”

„A 2021-es év PACCAR Financial Europe nemzetközi márkakereskedője”

Az ügyfeleinek nyújtott lehető legjobb pénzügyi szolgáltatásaival és testre szabott javítási és karbantartási szerződéseivel a brit Chassis Cab DAF-márkakereskedő megérdemelten nyerte el „Az év PACCAR Financial nemzetközi márkakereskedőjének” járó címet – számolt be Gerrit-Jan Bas, a PACCAR Financial Europe ügyvezető igazgatója. „Ez a márkakereskedő azon túl, hogy a tavalyi évben minden célkitűzését túlteljesítette, továbbra is eltökélten hisz abban, hogy mindig az ügyfél az első. A Chassis Cab pontosan tudja, mitől lesz egy szállítmányozó sikeres. Teljes körű szállítási megoldásokat kínál, amelyek maximális megtérülést garantálnak az ügyfeleknek, ezen megoldások közé pedig vonzó finanszírozási lehetőségek is tartoznak.

„A 2021-es év nemzetközi DAF használttehergépkocsi-márkakereskedője”

A lengyel DBK DAF-márkakereskedő nyerte el „Az év nemzetközi DAF használttehergépkocsi-márkakereskedőjének” járó díjat. Gerrit-Jan Bas, a PACCAR Financial Europe ügyvezető igazgatója, aki egyúttal a DAF használt tehergépkocsi programjáért is felelős, a következőképpen nyilatkozott erről: „A DBK egyértelmű elképzeléssel rendelkezik arról, hogy mire van szüksége egy ügyfélnek a sikerhez. Ez a márkakereskedő jól tudja, hogy ha az ügyfél sikeres és elégedett a termékekkel és szolgáltatásokkal, ebből logikusan következik, hogy a márkakereskedő is sikeres lesz. A használt tehergépkocsik értékesítése elkötelezettséget és komoly összpontosítást igényel. Az a lényege, hogy megtalálják a legjobb megoldást az ügyfél szállítási igényeinek kielégítésére. A DBK pedig kiválóan teljesít ezen a téren, hiszen garantálja a tulajdonos befektetésének maximális megtérülését.”

A „2021-es év nemzetközi márkakereskedője” díj mellett a következő márkakereskedők nyertek „Arany díjat” kiváló, teljes körű márkakereskedői teljesítményükért:

  • Ford & Slater, Egyesült Királyság
  • ESA Trucks Polska, Lengyelország
  • Nirvauto, Spanyolország
  • Hungarotruck, Magyarország
  • Centrako Group, Litvánia
 

Sajtókapcsolat

Ön újságíró? Keressen bennünket a vállalatunkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, illetve bármilyen egyéb témával kapcsolatos bővebb tudnivalókért.

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

 
Rutger Kerstiens