DAF Connect Webshop

A DAF bővíti a DAF Connect funkcióit

Új webáruház és nyílt forráskódú platform

 
Download
  • 2021. április 13., kedd
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

A DAF Trucks ismét új funkciókkal bővíti az online DAF Connect flottakezelő platformot. A most bevezetett webáruház segítségével egyetlen kattintással kezelhetők a DAF Connect-előfizetések, a nyílt platformnak köszönhetően pedig a más gyártótól származó flottakezelő szoftverek is egyszerűen integrálhatók. 

 

A DAF gyártósoráról legördülő egyre több tehergépkocsit szerelnek fel DAF Connect online flottakezelő platformmal. A DAF egyszerűen használható online flottakezelő rendszere bárhol és bármikor betekintést nyújt a tehergépkocsik, a járművezetők és a logisztikai folyamatok teljesítményébe. Az adatok segítségével növelhető a járművek üzemideje, csökkenthetők az üzemeltetési költségek, és optimális tehergépkocsi-hatékonyság érhető el. 

DAF Connect webáruház

A DAF Connect portál új funkciójaként elérhető webáruház segítségével a szállítmányozó üzemeltetők egyetlen kattintással kezelhetik DAF Connect előfizetésüket. Ennek eredményeként a szerződések további szolgáltatásokkal bővíthetők az interneten keresztül, ami még tovább javítja a felhasználóbarát jelleget és a hatékonyságot. 

Áttekintés egy szempillantás alatt

„A webáruház nagyon megkönnyíti az előfizetések kezelését” – számol be Jorg Wijnands, a DAF Connect marketingigazgatója. „Az online irányítópult egy szempillantás alatt megmutatja, hogy mely alkalmazások vásárolhatók meg vagy bővíthetők ki.”

DAF Connect Open Platform

Egy másik újítás a DAF Connect Open Platform továbbfejlesztése, amely jól mutatja a DAF Connect más flottakezelő rendszerekhez viszonyított jelentős előnyeit. A kiválasztott más gyártókkal fenntartott, megbízható partnerkapcsolatainkra alapozva a DAF Connect mostantól támogatja az egyszerű integrálást a meglévő flottakezelő és szállításkezelő rendszerekkel. 

Más gyártóktól származó szoftverek egyszerűbb integrációja

A DAF Connect Open Platform azt is lehetővé teszi a megbízható, külső flottakezelő rendszerek gyártóinak, hogy adatokat kérjenek le közvetlenül a Connect alkalmazásból. Ez csökkenti a költséges hardvermodulok számát a járműben, és lehetővé teszi a plug-and-play integrációt, ami csökkenti ügyfeleink számára a teljes tulajdonlási költséget. Jorg Wijnands összefoglalásként megjegyzi: „A DAF Connect Open Platform a legjobb rugalmas megoldás a professzionális szállítási megoldások hardverintegrációjához.”

 

 
DAF Connect

A DAF Connect rendszer részletes bemutatása

A DAF Connect egy, a járművek rendelkezésének növelésére, az üzemeltetési költségek csökkentésére, a logisztika hatékonyságának javítására és a rugalmasság maximalizálására szolgáló rendszer. A DAF Connect portál a flotta méretétől függetlenül közvetlenül a vállalkozás számára fontos adatokat jeleníti meg.

További tudnivalók a DAF Connect szolgáltatásról
 
 

Sajtókapcsolat

Ön újságíró? Keressen bennünket a vállalatunkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, illetve bármilyen egyéb témával kapcsolatos bővebb tudnivalókért.

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

Rutger Kerstiens