10000th-DAF-truck-built-in-Taiwan-01

Elkészült a tízezredik DAF tehergépkocsi is Tajvanban

 
Download
  • 2021. január 15., péntek
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Mindössze három évvel az ötezredik jármű legyártását követően a tajvani Dadu városában a tízezredik helyben összeszerelt DAF-tehergépkocsi is legördült a gyártósorról. A DAF közel 37%-os részesedéssel bír a 12 tonna feletti szegmensben, így a nem ázsiai tehergépkocsi-márkák között egyértelműen piacvezetőnek számít Tajvanon. Az új Euro 6 tehergépkocsi-sorozat nemrégiben történt bevezetésének köszönhetően a DAF várhatóan még nagyobb sikert könyvelhet majd el Tajvanon.

 

A DAF Trucks 2005 óta hetente szállít alkatrészeket a népszerű LF és CF sorozatokból eindhoveni és leylandi gyárából Tajvanba, ahol partnere, a Formosa Plastics Group jelenleg napi öt-hat DAF-tehergépkocsit is összeszerel a közelmúltban elkészült, modernizált gyártósorán. A járművek lelkét a megbízható és hatékony Euro 6 PACCAR motor alkotja.

Kiváló minőségű tehergépkocsik

„A Tajvanban összeszerelt mindegyik DAF-tehergépkocsi pontosan ugyanolyan kiváló minőségű, mint a hollandiai és az egyesült királyságbeli gyártósorokról legördülő tehergépkocsik” – nyilatkozta Jan van Keulen, a DAF globális piacokért felelős értékesítési igazgatója. „A tízezredik tajvani DAF-tehergépkocsi egy CF 480 típusú vontatóegység, amelyet murva és beton szállítására fognak használni Tajvanban.”

„Páratlan járművek”

Zhi-Yong Qiu, a Yong Yuan Transport Corporation vezérigazgatója a DAF-márkával kapcsolatban szerzett közel 15 éves kedvező tapasztalat birtokában rendelte meg a tízezredik Tajvanban gyártott DAF-tehergépkocsit. „Vegyes flottánk körülbelül 300 járműből áll. Néhány évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy attól kezdve minden új beszerzés DAF márkájú lesz, mert ezek a járművek az üzemanyag-fogyasztás, a megbízhatóság és a biztonság tekintetében egyszerűen páratlanok. Emellett a helyi DAF-márkakereskedői hálózat és az általuk nyújtott javítási és karbantartási támogatás is kiemelkedő.”

„Még magasabbra emeljük a lécet”

„A DAF rendkívüli megbízhatósága, alacsony kilométerenkénti költségei és a legmagasabb szintű járművezetői kényelme etalonnak számít az iparágban” – magyarázza Seiko Chen, a Formosa Plastics Transportation Corporation vállalat elnöke, a Formosa Plastics Group alelnöke. „Most pedig a legújabb Euro 6 DAF-tehergépkocsik bevezetésével még magasabbra emeljük a lécet. Ráadásul ezeket a kiváló járműveket csúcsminőségű szerviz és tökéletes alkatrészellátás is támogatja a hivatalos DAF-márkakereskedők és szervizek szorosan együttműködő hálózatán keresztül az egész országban.”

„Fantasztikus elismerés a csapatnak”

„Rendkívül büszkék vagyunk a Formosa Plastics Grouppal fenntartott partnerkapcsolatunkra” – mondta Richard Zink marketing és értékesítési igazgató, a DAF Trucks igazgatótanácsának tagja. „Szoros együttműködésben velük fantasztikus tehergépkocsikat építünk, amelyeket kiváló teljesítményüknek és gyártási minőségüknek köszönhetően az egész piac nagyra értékel. Óriási elismerés ez a Formosa Plastics Group csapatának a prémium LF és CF sorozat gyártása során tanúsított elkötelezettségéért és professzionalizmusáért.”

 

Sajtókapcsolat

Ön újságíró? Keressen bennünket a vállalatunkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, illetve bármilyen egyéb témával kapcsolatos bővebb tudnivalókért.

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

Rutger Kerstiens