DAF-Trucks-crowned-Irish-Fleet-Truck-Brand-of-the-Year-2020-fw

A DAF Trucks elnyerte az „Irish Fleet Truck Brand 2021” díjat

 
Download
  • 2020. október 30., péntek
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

A DAF Trucks elnyerte a Fleet Transport Magazine, az írországi vezető közúti árufuvarozói és haszongépjárművei magazin „Irish Fleet Truck Brand of the Year 2021” díját. Az elismerés a többféle márkát használó flottatulajdonosokkal és üzemeltetőkkel folytatott interjúk eredménye.

 

A legnépszerűbb flottamegoldás

„A cím annak elismerése, hogy a DAF Trucks a legnépszerűbb flottamegoldás” – érvel Jarluth Sweeney, a Fleet Transport Magazine főszerkesztője. „A DAF Trucks a flottaszegmensben folyamatos és egyre növekvő jelenlétével a járműkombinációk és konfigurációk átfogó választékát kínálja az ír flottapiac számára.”

Kiváló teljesítmény

Jarluth Sweeney hozzáteszi: „Míg a járművezetőket a DAF kiemelkedő kényelme hozza lázba, a flottamenedzserek számára az a legfontosabb, hogy a DAF folyamatosan a legjobb szállítási hatékonyság elérésére törekszik. Megemlítendő a javítási és karbantartási ajánlatok széles választéka, valamint a kiváló vevőszolgálati lehetőségek, amelyeket a többféle márkából álló flottákat üzemeltető vállalatok is nagyra értékelnek. A DAF kiváló szervizhálózata non-stop rendelkezésre áll, ha út közben segítségre van szükség.”

Hozzáadott érték

„Az ehhez hasonló díjak a fuvarozók mindennapi tapasztalatain alapulnak. Emiatt ér olyan sokat ez a díj” – mondja Richard Zink, a DAF Trucks marketing- és értékesítési igazgatója, valamint az igazgatótanács tagja. „Célunk, hogy ügyfeleinknek a legalacsonyabb tulajdonlási költséget, a legjobb márkakereskedői hálózatot és páratlan, non-stop rendelkezésre álló segélyszolgálatot kínáljunk, a legmagasabb szintű vezetési kényelem és biztonság mellett. Büszke vagyok rá, hogy a díjjal pontosan ezeket az előnyöket ismerték el.”

 
 
 

Press Contacts

Are you a journalist and do you have a question? Please contact: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Tel: +31 (0)40 214 2874 
E-mail:  rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

For general questions about DAF, please use:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com

Rutger Kerstiens