1.300 DAF XF 480 Super Space Cabs for Primafrio Group

1300 DAF XF 480 Super Space Cab a Primafrio Csoport részére

 
Download
  • 2020. december 22., kedd
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

A kiváló üzemi megbízhatóság és üzemanyag-hatékonyság alapján a vezető spanyol szállítmányozási vállalat, a Primafrio Csoport ismét nagyobb, 1300 darab XF 480 Super Space Cab tehergépkocsira szóló megrendelést adott le a DAF Trucks vállalatnak. A flottamegrendelést a 2023 végéig tartó szállítási ütemezés szerint adják át. Az első körben érkezett 400 tehergépkocsit éppen most állították szolgálatba a Primafrio Európát átszelő útvonalain.

 

Az 1960-as évek eleji megalapítása óta a Primafrio Csoport piacvezető szállítmányozóvá fejlődött, amely a hűtött és fagyasztott élelmiszerek és a nagy értékű áruk szállítására specializálódott. A cég Európa egyik vezető áruszállító vállalata. A Primafrio Csoport székhelye Murciában található, és vannak leányvállalatai Andalúziában, Katalóniában, Baszkföldön és Lisszabonban, valamint Franciaországban és Németországban is. A modern létesítmények közé tartoznak a korszerű, légkondicionált raktárak, amelyek az ügyfelek számára hozzáadott értéket képviselő logisztikai szolgáltatások széles kínálatát biztosítják. 2020 végére 900 DAF jármű lesz a Primafrio Csoport flottájában.

„Kimagasló megbízhatóság”

„2016-ban született meg az első megállapodás a Primafrio Csoport részére szállítandó 1000 DAF-tehergépkocsiról, amelyből az első 300 járművet az azt követő évben vették használatba. A napi gyakorlat azt mutatja, hogy a megbízhatóság, az üzemanyag-hatékonyság és a járművezetői kényelem tekintetében is etalonként tekinthetünk ezekre a járművekre” – nyilatkozta José Esteban Conesa, a Primafrio elnök-vezérigazgatója. „Ez az új megrendelés szervesen illeszkedik a flottamegújítási tervünkbe, melynek révén a legújabb fejlett technológiákkal felszerelt járművekkel teljesíthetjük kötelezettségvállalásainkat.”

„A nyereségesség további javítása”

„Az új megrendeléssel megerősítettük a DAF vállalattal fennálló kiváló szakmai kapcsolatunkat” – tette hozzá José Esteban Conesa. „Az 1300 darab DAF XF 480 Super Space Cab tehergépkocsival tovább javíthatjuk nyereségességünket és hatékonyságunkat. Emellett a Primafrio Csoport flottájának CO2-lábnyoma is csökken a rendkívül hatékony XF vontatókkal. A DAF XF megfelel üzleti filozófiánknak: ez egy rendkívül megbízható tehergépkocsi, amely garantálja az időben történő kiszállítást, valamint a biztonságot és a kiváló járművezetői kényelmet.”

Hatalmas elismerés

„Az a tény, hogy a vezető szállítmányozási szolgáltatók, mint például a Primafrio Csoport, a saját hosszú távú tapasztalataik alapján választják a DAF XF típust, hatalmas elismerést jelent a tehergépkocsik megbízhatósága, hatékonysága és járművezetői kényelme tekintetében” – tette hozzá Richard Zink, a DAF Trucks marketing és értékesítési igazgatója, a vállalat igazgatótanácsának tagja. „Ez a megrendelés a piac pozitív véleményét is kiemeli: a fuvarozás iránti kereslet ismét emelkedő tendenciát mutat. Nagyon örülünk annak, hogy kiváló minőségű tehergépkocsikkal támogathatjuk a szállítmányozási ágazatot.”

 
 
 

Sajtókapcsolat

Ön újságíró? Keressen bennünket a vállalatunkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, illetve bármilyen egyéb témával kapcsolatos bővebb tudnivalókért.

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

Rutger Kerstiens