DAF XF with Ultimate Package

DAF CF és XF Ultimate csomaggal

A legjobb tehergépkocsi a tulajdonos és a járművezető számára egyaránt

 
Download
  • 2020. november 19., csütörtök
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

A DAF bemutatja az Ultimate csomagot, amely számos olyan vágyott funkciót tartalmaz, amelyek tovább javítják a CF és XF piacvezető hatékonyságát, biztonságát és kényelmét. A csomag a CF és XF típust a tulajdonos és a járművezető számára egyaránt tökéletes tehergépkocsivá teszi. A lehető legnagyobb rendelkezésre állást és hatékonyságot igénylő flottakezelők számára egy Ultimate+ csomag is rendelkezésre áll.

 

A DAF CF és XF sok-sok év óta folyamatosan etalonnak számít a hatékonyság és a kényelem terén. Nem meglepő, hogy e tehergépkocsik számos tekintélyes díjat nyertek az évek során, többek között az „év nemzetközi tehergépkocsija” (CF és XF), az „év flotta-tehergépkocsija” (XF), az „év zöld tehergépkocsija” (CF) és az „év építőipari tehergépkocsija” (CF) díját.

Ultimate – tökéletes hatékonyság

A kiváló járműhatékonyság érdekében az Ultimate csomag egyik fő jellemzője az akkumulátorenergia-kezelő rendszer. Figyeli az akkumulátorok állapotát, ami kulcsfontosságú a jármű optimális rendelkezésre állása szempontjából. Az abroncsnyomás-figyelő rendszer is a csomag részét képezi. Ez a rendszer folyamatosan figyeli az abroncsnyomást, és jelentősen hozzájárul a maximális üzemanyag-hatékonysághoz. Ugyanezen okból az Ultimate csomaggal rendelkező DAF CF és XF járművek prediktív sebességtartással is fel vannak szerelve. Ez egy intelligens sebességtartó rendszer, amely 2 kilométerrel előre tud tervezni, és lehetővé teszi, hogy a hajtáslánc maximálisan kihasználja a tehergépkocsi mozgási energiáját. Így akár 4%-os üzemanyag-megtakarítás is elérhető.

LED-világítás a fokozott biztonságért

A jobb láthatóság és a nagyobb biztonság érdekében az Ultimate csomag LED-es fényszórókat és LED-es hátsó lámpákat is tartalmaz, amelyek nagy teljesítményű világítást, alacsony energiafogyasztást és hosszú élettartamot biztosítanak. Ily módon a hatékonyságra és az alacsony fenntartási költségekre is előnyös módon hatnak. 

Tökéletes kényelem

A DAF fülkéi felülmúlhatatlan kényelmet nyújtanak: rendkívül tágasak, páratlan ergonómiával rendelkeznek, és a vezető számára a piacon elérhető legjobb üléseket és legkényelmesebb ágyat kínálják. Annak érdekében, hogy a kormánynál ülő férfi vagy nő életét még kellemesebbé tegye, az Ultimate csomag tartalmazza a DAF kifinomult klímavezérlését. Emellett egy kiegészítő tápegység is az alapfelszereltség része. Ez a 24 voltos/40 amperes tápegység a tetőkonzolban vagy a szélvédő feletti szekrényben található, és kifejezetten mikrohullámú sütő táplálására tervezték.

Ultimate+ csomag

Azok a fuvarozók, akik egy lépéssel tovább szeretnének menni, és a legmagasabb szintű hatékonyságot és a legoptimálisabb teljes tulajdonlási költséget kívánják elérni, az Ultimate+ csomagot is választhatják. Ez magában foglalja a DAF Connect online flottakezelő rendszert, amely valós idejű információkat nyújt a tehergépkocsiról és a járművezetőről, és kulcsfontosságú a jármű rendelkezésre állásának növelése, a költségek csökkentése és az optimális logisztikai hatékonyság szempontjából. Az Ultimate+ csomag DAF MultiSupport Flex Care javítási és karbantartási szerződést is tartalmaz, amely hozzájárul a váratlan költségek csökkentéséhez, továbbá biztosítja, hogy a tehergépkocsi mindig tökéletesen karbantartott állapotban legyen.

Ultimate CF és XF

A vonzó Ultimate és Ultimate+ csomagok minden új CF és XF jármű hatékonyságát, biztonságát és kényelmét a lehető legmagasabb szintre emelik. A csomagok szinte az összes, PACCAR MX-11 vagy MX-13 motorral szerelt új CF és XF tehergépkocsihoz megrendelhetők.

DAF XF and CF Ultimate package

DAF Ultimate csomag

Az XF és CF járművekre vonatkozó DAF Ultimate csomag olyan funkciók széles választékát tartalmazza, amelyek optimalizálják a biztonságot, a hatékonyságot és a járművezető kényelmét.

További tudnivalók
 

Sajtókapcsolat

Ön újságíró? Keressen bennünket a vállalatunkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, illetve bármilyen egyéb témával kapcsolatos bővebb tudnivalókért.

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

 
 
Rutger Kerstiens