Download
  • 2020. október 15., csütörtök
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

A DAF XF a „2020-as év flotta-tehergépkocsija”-díj büszke nyertese

Egymás után másodszor, öt év alatt harmadszor

A DAF XF egymás után a második évben nyerte el az év flotta-tehergépkocsija díjat a rangos Motor Transport Awards-díjátadón. Az 1986-os első odaítélése óta az XF sorozat 2020-as elismerése öt éven belül a harmadik Motor Transport Awards-díj, és összesen a tizenkilencedik „Év flotta-tehergépkocsija”-díj, amelyet a DAF-nak sikerült elnyernie.

 
DAF-XF-Fleet-Truck-of-the-Year-hr
Akárcsak 2019-ben, a DAF XF-et az MT-díjkiosztón idén is „az év flotta-tehergépkocsijának” választották.
 

„Az év flotta-tehergépkocsija”-díj befolyásos flottaüzemeltetőkből álló zsűrije által odaítélt elismerésre gyakran az Egyesült Királyság szállítmányozási ágazatának egyik legrangosabb címeként hivatkoznak. A DAF XF típussal kapcsolatban elsősorban a kiváló ár-érték arányt, a kimagasló támogatást és a járművezetők számára rendkívül vonzó jellemzőket emelték ki. Ezen kívül a kiváló üzemanyag-hatékonyságot, az alkatrészek rendelkezésre állását és az alacsony karbantartási költségeket is kihangsúlyozták.

Piacvezető rendelkezésre állás

A díj újabb bizonyíték arra, hogy piacvezető üzemanyag-takarékosságával és rendelkezésre állásával az XF számos élvonalbeli flottaüzemeltető számára az optimális hosszú távú és nehézfuvarozó tehergépkocsi. A járművezetők lelkesen dicsérik a fülke páratlan kényelmét,
például a kategóriaelső ágyat, a kiváló járművezetői pozíciót és a páratlan belteret.

„Az XF minden követelménynek megfelel”

„Az elnyert cím annak a megerősítése, amit már eddig is tudtunk: XF modellünk a legjobb megoldás minden olyan fuvarozó számára, aki a legjobb hosszú távú vagy nehézfuvarozó tehergépkocsit keresi a piacon” – nyilatkozta Richard Zink marketing- és értékesítési igazgató, a DAF Trucks igazgatótanácsának tagja. „Zászlóshajónk minden cég és vállalkozás számára teljesíti az összes követelményt, többek között a megbízhatóságot, a hatékonyságot, ráadásul az összes járművezetői igénynek megfelel, amit a tehergépkocsi-iparág legnagyobb és legjobb márkakereskedői hálózata és vevőszolgálati programja tesz teljessé.”

 
 
 

Sajtókapcsolat

Ön újságíró? Keressen bennünket a vállalatunkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, illetve bármilyen egyéb témával kapcsolatos bővebb tudnivalókért.

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

Rutger Kerstiens