Download
  • 2020. december 11., péntek
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Nagy megrendelés érkezett a DAF Components részére a Solaristól

120 db motor a názáreti és jeruzsálemi városi közlekedéshez

A vezető buszgyártó, a Solaris 120 db motort rendelt meg DAF-alkatrészekkel. A PACCAR MX-11 Euro 6 motorokat a DAF kompakt kibocsátás-utókezelő rendszerével (EAS) együtt szállítják, és az új Urbino nU18 csuklós buszban való használatra szánják, amelyet hamarosan bevezetnek az izraeli Názáretben és Jeruzsálemben történő tömegközlekedésben.

 
Large-order-for-DAF-Components-from-Solaris
A DAF Components 120 darab PACCAR MX-11 Euro 6 motort szállít a Solaris autóbuszgyártó számára, hogy azokat a majdan Názáretben és Jeruzsálemben közlekedő csuklós buszokba szereljék be.
 

A DAF Components olyan alkatrészek vezető független beszállítója, mint például motorok, tengelyek és fülkék, amelyeket a mezőgazdasági és ipari ágazatban buszok, távolsági buszok és speciális járművek gyártói használnak világszerte.

Kiváló vezethetőség, kényelem és maximális használhatóság

A Solaris által rendelt 120 db Euro 6 PACCAR MX-11 motorok 370 LE/270 kW teljesítményt és 1900 Nm nyomatékot biztosítanak 900 ford/perc fordulatszámon. Az alacsony nyomatékgörbe egyenletes vezetést és maximális utaskényelmet biztosít. A Solaris a páratlan megbízhatóság és a rendkívül alacsony karbantartási költségek miatt is választott PACCAR motorokat. Emellett az évente mindössze egyetlen szervizperiódus biztosítja a járművek maximális használhatóságát.

500 Solaris busz már PACCAR motorral rendelkezik Izraelben

A Solaris már évek óta szállít buszokat Izraelben a városi és regionális közlekedéshez. Az új megrendelésnek köszönhetően a PACCAR motorral felszerelt, Izraelbe szállított Solaris buszok száma meghaladja az 500-at. A csuklós buszok karbantartását a DAF importőrével, a Tashtittel társult márkakereskedők, valamint a Solaris importőre, az Afifi végzi majd.

 

Sajtókapcsolat

Ön újságíró? Keressen bennünket a vállalatunkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, illetve bármilyen egyéb témával kapcsolatos bővebb tudnivalókért.

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

Rutger Kerstiens