DAF-opens-new-company-owned-dealership-in-Hungary-fw

A DAF új vállalati tulajdonú márkakereskedést nyit Magyarországon

Az ország északkeleti részén elhelyezkedő új kereskedést a nemzetközi szállítmányozási útvonalak közelében nyitják meg

 
Download
  • 2020. november 5., csütörtök
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

A DAF Trucks a Magyarország északkeleti részén, Nyíregyháza közelében megnyíló márkakereskedéssel hangsúlyosabbá teszi közép-európai jelenlétét. A DAF Trucks immáron 11 éve piacvezetőnek számít Magyarországon, ahol a cég hálózata összesen 9 márkakereskedői képviseletet működtet.

 

A DAF új márkakereskedése stratégiai szempontok alapján Magyarország északkeleti részének egyre fontosabb nyíregyházi régiójában, a Közép-Európát Ukrajnával, Romániával, Bulgáriával és Moldovával összekötő, belföldi és nemzetközi szállítási útvonalként egyaránt funkcionáló M3-as autópálya mellett került kialakításra. A debreceni nemzetközi repülőtér mindössze félórányi autóútra van az új márkakereskedéstől.

Előtérben az ügyfelek 

A Hungarotruck Kft. 2200 m2 alapterületű létesítménye egy nyíregyházi, 20 000 m2 területű telephelyen kapott helyet. Az új állomáson 10 szervizbeálló, 1 teljesen automata mosó és műszaki vizsgaállomás is található, amelyek mindegyike a legmodernebb eszközökkel van felszerelve. A lehető legjobb rendelkezésre állás érdekében kifejezetten jó az alkatrészek elérhetősége. Az új és a használt tehergépkocsikat értékesítő részlegek pedig minőségi támogatást biztosítanak az ügyfelek számára. A szervizelés alatt álló tehergépkocsik vezetői kényelmes váróban tölthetik a várakozás perceit.

Folyamatosan bővülő márkakereskedői hálózat

Zink, a DAF Trucks igazgatótanácsának marketingért és értékesítésért felelős tagja kijelentette: „A stratégiai szempontból a Nyíregyháza mellett futó szállítási útvonal, vagyis az M3 autópálya közelében található új márkakereskedés nemcsak a Magyarország keleti részén működő DAF-ügyfeleknek nyújt kiváló szolgáltatást, hanem a belföldi és nemzetközi útvonalakon áthaladó szállítmányozóknak is. Az új Hungarotruck-márkakereskedés megnyitása a DAF magyarországi növekedésének folyamatosságát biztosítja.”

Az új márkakereskedés címe: 4400 Nyíregyháza, Debreceni út 362. Hétköznap 6:00–22:00, szombaton pedig 7:00–15:00-ig tart nyitva.  

 
 

 

Sajtókapcsolati adatok: 

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

 

Rutger Kerstiens