Download
  • 2020. február 4., kedd
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

A DAF megjutalmazza a 2020-as év nemzetközi márkakereskedőit

A DAF Vilamourában (Portugália) rendezett nemzetközi márkakereskedői találkozóján a Ford & Slater brit márkakereskedői csoport vehette át a „DAF International Dealer of the Year 2020” díjat. A Ford & Slater kiemelkedő ügyfélszolgálati teljesítményt nyújt és vezető szerepet játszik az Egyesült Királyságban a tehergépkocsik, alkatrészek és pénzügyi szolgáltatások piacán. A francia Groupe Lefevre csoportot a „PACCAR Parts Europe International Dealer of the Year” díjjal jutalmazták, a német EBB Truck Center pedig a „PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year” díjban részesült. A litvániai Centrako végzett az első helyen a „Used Truck Dealer of the Year” elnevezésű új kategóriában.

 
DAF Dealer of the Year Ford & Slater
A „DAF Internation Dealer of the Year” díjat a DAF Trucks elnöke, Harry Wolters (jobbra) és a DAF Marketing & Sales vezetője, Richard Zink (balra) adta át Tim (középen balra) és Nigel Strevens-nek, a Ford & Slater közös ügyvezető igazgatóinak (UK).
 

„DAF International Dealer of the Year 2020”

 „Ahhoz, hogy egy márkakereskedő megkaphassa a „DAF International Dealer of the Year” díjat, kiemelkedő teljesítményt kell nyújtania és kiválóan kell ismernie az üzlet minden vonatkozását” – nyilatkozta Harry Wolters, a DAF Trucks elnöke a díjátadó ünnepségen. „A díj elnyeréséhez a lehető legjobb eredményeket kell felmutatni nem csak az ügyfélelégedettség és az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások, hanem a vállalkozás vezetése terén is. A DAF legjobb márkakereskedője kiemelkedő teljesítményt nyújt mind az új, mind pedig a használt tehergépkocsik értékesítése és karbantartása terén, és mindenki másnál jobban tudja, hogyan kell támogatni az ügyfeleket ahhoz, hogy nyereségüket a PACCAR Parts és a PACCAR Financial által kínált szolgáltatások igénybevételével maximalizálni tudják.”

„A Ford & Slater márkakereskedői csoport az Egyesült Királyságból továbbra is kiemelt figyelmet fordít az ügyfelek tapasztalatainak javítására, és folyamatosan igyekszik kiterjeszteni tevékenységeit, például azzal, hogy a DAF Connect révén proaktív ügyféltámogatást nyújt, valamint többet ruház be szervizekbe és a technikusoknak biztosított képzésekbe. A csoport emellett javította a 11 különböző DAF-helyszínen található műhelyei hatékonyságát is, ahol csak a legjobb szolgáltatást nyújtja ügyfeleinek. A Ford & Slater évek óta követendő példát mutat a többi márkakereskedőnek. Ez a brit márkakereskedői csoport olyan professzionális és jól képzett csapattal rendelkezik, amely szenvedélyesen elkötelezett az évről évre történő fejlődés mellett. Ezt bizonyítja a magas szintű fogyasztói elégedettség. Gratulálok az egész csapatnak!”

PACCAR Parts International Dealer of the Year 2020”

„A Groupe Lefevre márkakereskedői csoport Franciaországban 13 helyszínen működik, azzal a céllal, hogy ügyfelei mindig hozzá tudjanak férni a szükséges alkatrészekhez. Emiatt állhat előttünk ez a szervezet a kiemelkedő szolgáltatások kiváló példájaként” – mondta Dick Leek, a PACCAR Parts Europe ügyvezető igazgatója. „A Groupe Lefevre mindig elérhető alkatrészekkel, valamint intelligens eCommerce megoldások alkalmazásával segíti ügyfeleit a legmagasabb fokú hatékonyság és a legoptimálisabb üzemidők elérésében. A Groupe Lefevre folyamatosan új ötleteket keres és mindig készen áll arra, hogy elfogadja a PACCAR Parts kezdeményezéseit annak érdekében, hogy még magasabb szintre emelje az ügyfelek elégedettségét. Ennek kiváló példája többek között a Vesoulban működő TRP-szerviz, továbbá a nemzetközi flották számára létrehozott PACCAR Parts Fleet Services program aktív támogatása.”


„PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year 2020”

 Gerrit-Jan Bas, a PACCAR Financial Europe ügyvezető igazgatója szerint a németországi EBB Truck-Center DAF-márkakereskedő megérdemelten nyerte meg a „PACCAR Financial International Dealer of the Year” díjat. „Ez a márkakereskedő pontosan tudja, hogy mire van szüksége az ügyfeleknek a sikerhez. Az EBB Truck-Center-nél mindig az ügyfél van a középpontban. A csapat az adott munkához a legmegfelelőbb tehergépkocsit biztosítja, egyértelmű pénzügyi tervvel, valamint személyre szabott javítási és karbantartási szerződésekkel. Más szóval olyan teljes körű szállítási megoldásokat kínál, amelyek maximális megtérülést biztosítanak az ügyfél számára.”

„DAF Used Truck International Dealer of the Year 2020”

A „DAF Used Truck International Dealer of the Year” elnevezésű új kategóriában a litvániai Centrako DAF-márkakereskedőnek ítélték oda az első díjat. Gerrit-Jan Bas, a PACCAR Financial Europe ügyvezető igazgatója, aki egyben a használt DAF tehergépkocsikra vonatkozó programért is felelős, így nyilatkozott: „Egy használt tehergépkocsi értékesítéséhez elkötelezettség és összpontosítás szükséges. A lehető legjobb megoldást kell megtalálni az ügyfél szállítási igényeinek kielégítésére. A Centrako ezt nagyon komolyan veszi, és egy professzionális szervezetet hozott létre használt tehergépkocsikhoz. A vállalat meg van győződve arról, hogy ez az, amire hosszú távon szükség van ahhoz, hogy sikeresek legyenek, egyebek között az új tehergépkocsik eladása tekintetében is. A Centrako tökéletes megfeleltetést biztosít a jármű és annak felhasználása között, és tevékenyen részt vesz különösen a használt tehergépkocsikkal kapcsolatos szolgáltatások fejlesztésében is, annak érdekében, hogy az új tulajdonos befektetése a lehető legnagyobb mértékben megtérüljön. A márkakereskedői tevékenység szinte minden más területén is igen magas pontszámot értek el.”

A 2020. évi „International Dealer of the Year” díjak mellett a következő márkakereskedők „Arany” fokozatú díjat vehettek át általánosan kiváló márkakereskedői teljesítményükért:

  • Turbo’s Hoet Group, Bulgária
  • Ciron, Franciaország
  • Hiltl Fahrzeugbau, Németország
  • De Burgh, Hollandia
  • Van Tilburg-Bastianen Group, Lengyelország
 

Sajtókapcsolat

Ön újságíró? Keressen bennünket a vállalatunkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, illetve bármilyen egyéb témával kapcsolatos bővebb tudnivalókért.

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

Rutger Kerstiens