Hallam-Express-receives-keys-of-10000th-DAF-truck-with-as-factory-PACCAR-body

Leyland Trucks legyártotta a 10 000. DAF-tehergépkocsit gyári felépítménnyel

 
Download
  • 2020. március 9., hétfő
 

Az egyesült királyságbeli gyártóüzemében, kifejezetten erre a célra szolgáló gyártósoron a Leyland Trucks legyártotta a 10 000. gyári „PACCAR felépítményt”. Jelentős mérföldkőnek számít ez a házon belüli felépítményprogramban, amely a prémium dobozos, az Aerobody és az oldalponyvás felépítmények tervezését, gyártását és felszerelését foglalja magában.

 

A tehergépkocsi-gyártók körében egyedi ajánlatnak tekinthető PACCAR felépítményprogram a DAF LF és CF sorozat 4x2-es tehergépkocsi-alvázán vehető igénybe. A Royal Mailhez hasonló kiemelt ügyfelek már 2007-es bevezetése óta élvezik a gyári felépítményprogram előnyeit.

A gyári program a dobozos, az Aerobody és az oldalponyvás változatokat foglalja magában számtalan hossz, magasság, szélesség, emelőhátfal és világításopcióval, továbbá sok minden mással. Olyan ügyfélspecifikus követelményeket is figyelembe vesznek, amelyek a teljes járműfelületre kiterjednek, beleértve a teljes járműfényezést és a fuvarozási alkalmazást is.

A Sheffieldben működő brit üzemeltető, a Hallam Express lett a 10 000-ik jármű, egy 12 tonnás, oldalponyvás DAF LF 180 elégedett tulajdonosa. „Nagyon örültünk annak a lehetőségnek, hogy DAF-márkakereskedőnkön keresztül egy teljesen felépítményezett járművet rendelhettünk meg és szerezhettünk be” – nyilatkozta David Simpson, a Hallam Express ügyvezető igazgatója. „A gyári felépítménymegoldás kiváló minőséget garantál, és jelentősen csökkenti az átfutási időt. Ez valóban teljes körű szolgáltatás egy helyen.

 

 

Sajtókapcsolati adatok: 

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com