• 2019. november 28., csütörtök
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Megnyitotta második márkakereskedését a DAF Trucks Párizsban

Stratégiailag előnyös elhelyezkedés északon, közel az országos, illetve nemzetközi közlekedési folyosókhoz

Megerősítette jelenlétét a DAF Trucks Párizs térségében azzal, hogy létrehozott egy új, a legkorszerűbb műszaki színvonalat képviselő márkakereskedést Louvres-ben, a francia fővárostól északra. A teljesen új tehergépkocsi-értékesítő, alkatrészellátó és szervizközpont megnyitását megelőzően 2017-ben adtak át egy új márkakereskedést Párizs déli részén, Massyben.

 
DAF Trucks opens second Paris dealership - Louvres
Az új, a legkorszerűbb műszaki színvonalat képviselő DAF Trucks Paris márkakereskedés jelentős szerepet játszik abban, hogy a DAF csúcsminőségű támogatást és kiszolgálást nyújthasson az ügyfeleinek.
 
Az új DAF Trucks Paris márkakereskedés Louvres-ben stratégiailag előnyös helyen fekszik a Párizsból Lille felé vezető A1-es autópálya, valamint országos közlekedési folyosók, logisztikai központok és a Charles de Gaulle repülőtér közelében.

Az új DAF Trucks Paris márkakereskedés létesítményeinek alapterülete 3400 négyzetméter. A központ új és használt tehergépkocsik értékesítésével foglalkozó részlegekkel, a legkorszerűbb műhelyfelszerelésekkel felruházott, 14 beállásos szervizzel, kitűnő alkatrészellátással és a PACCAR Financial pénzügyi szolgáltatásainak teljes kínálatával áll az ügyfelek rendelkezésére. A párizsi márkakereskedés csapatát Lionel Bozian – a DAF Trucks France korábbi értékesítési igazgatója – vezeti, a szervizcsapat pedig elkötelezett az iránt, hogy a csúcsminőséget és a legjobb személyes támogatást biztosítsa az ügyfeleknek.

„A második DAF Trucks Paris márkakereskedés jól mutatja azt a törekvésünket, hogy kibővítsük a professzionális és elkötelezett DAF márkakereskedői hálózatunkat Franciaországban” – jelentette ki Richard Zink, a DAF Trucks igazgatótanácsának marketingért és értékesítésért felelős tagja. „Stratégiailag előnyös elhelyezkedésével Louvres-ben az új márkakereskedés kiváló kiszolgálást kínál a DAF ügyfeleinek Párizs térségében, valamint az országos és a nemzetközi útvonalakon Párizs mellett elhaladó számos fuvarozónak. A Louvres-i márkakereskedés megnyitása is a DAF folyamatos növekedését támogatja Franciaországban.”
 
 

Sajtókapcsolat

Ön újságíró? Keressen bennünket a vállalatunkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, illetve bármilyen egyéb témával kapcsolatos bővebb tudnivalókért.

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com