Download
  • 2019. szeptember 10., kedd
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

A DAF a Matexpo építőgép-kiállításon

Először jelent meg kiállításon a 8x4-es FAW alváz

Részt vesz a DAF a belgiumi Kortrijk városában 2019. szeptember 11. és 15. között nyitva tartó, kétévente megrendezett Matexpo építőgép-kiállításon, hogy bemutassa az építőipar szereplőinek a teljes körű és személyre szabott termék-, illetve szolgáltatáskínálatát. A DAF standján több más építőipari tehergépkocsi mellett az új CF FAW 8x4 is megtekinthető lesz, amely világújdonságként jelenik meg a Matexpo kiállításon.

 
DAF-CF-FAW-introduction-press-release
Az új, 8x4-es DAF CF FAW a belgiumi Kortrijk városában megnyíló Matexpo építőgép-kiállításon jelenik meg először a nagyközönség előtt, jól tükrözve a DAF törekvését, hogy tovább növekedjen az építőipari szegmensben.
 

A Matexpo 5-ös pavilonjában rendezi majd be a DAF a 300 négyzetméteres standját, amelyen három járművet állítanak ki, egy 19T LF Construction kivitelt helyi és regionális elosztásra, egy XF Super Space Cab modellt nehézsúlyú fuvarozáshoz és egy új, 8x4-es CF FAW tehergépkocsit különféle alkalmazásokhoz.

Új FAW

Az új FAW alváz – amely CF és XF fülke-alvázként is rendelkezésre áll – sajátossága a hátsó hármas tengelycsoport, azaz tridem, amely a kiváló hajtási képességek érdekében egy hajtott tandemtengelyből, valamint a csupán 15,6 méter átmérőjű fordulási körhöz és piacvezető manőverezőképességhez egy kormányzott utánfutó tengelyből áll. Ez az alváz tökéletesen megfelel billenőplatós, betonkeverő és egykaros, horgos konténeremelő felépítményhez is.

Építőipari szegmens

Richard Zink, a DAF Trucks igazgatótanácsának marketingért és értékesítésért felelős tagja így nyilatkozott: „A DAF a húszszázalékos piaci részesedésével egyértelműen az első helyen áll az európai nyerges vontatók kategóriájában. Az építőipari szegmensben is mi kínáljuk a legjobb választékot, hiszen a DAF fantasztikus járműpalettája a legmagasabb szintű igényeknek is megfelel. Az új FAW is azt a törekvésünket tükrözi, hogy tovább növekedjünk az építőipari szegmensben.”

A DAF építőipari szegmensre szabott szolgáltatásai

A DAF kifejezetten az építőiparra szabott szolgáltatásokat is kínál, hogy a lehető legjobb üzleti ajánlatot biztosíthassa. Ezek közé tartoznak a szegmensre szabott DAF MultiSupport javítási és karbantartási szerződések, amelyek korszerű „Üzemidőcsomagokat” kínálnak garantált üzemidővel. Továbbá a DAF Academy specifikus továbbképzéseket nyújt építőipari járművek vezetőinek.

 

 

Sajtókapcsolati adatok: 

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com